Mernél tüntetni a válság kezdetén?
"annak mi értelme ma már? Tök retró :D"
Hát, azért elég sokan ma is úgy viszik a vállalkozásukat, hogy eszükbe nem jut számlát adni, meg ilyen apróságok... Akkor azért valami értelme mégis lehet...
Annyit kell melózni, meg annyi munkaórában amennyit fizetnek, ha extra kell, vagy teljeskörű akkor ott a magánpraxis!
Tudod BKV vagy TAXI...
Mindkettő "közlekedik" de azért
nem mindegy!
Nem minden után kell számlát adni, és nem is minden tevékenység sorolható be vállalkozási formába.
A cseremunkával se tudsz mit kezdeni számla szempontjából!
Az állam azt képzeli mindíg győzhet pedig nem, rabolni mindenkinek lehet, kinek többet kinek kevesebbet!
A rabszolgatartás kora már rég lejárt, aki önkéntesen beáll az meg ne panaszkodjon akkor!
Felkészítem a gyerekedet matekvizsgára, te meg cserébe megjavítod a porszívómat, na mit számlázzak? Hogyan?
:D
A szomszéd rendszeresen hoz át süteményt, én meg szoktam vigyázni a kutyájára, melyikünk mit számlázzon?
Millió módon lehet űzni az ipart! Az állam bekaphatja!
"Az állam bekaphatja!"
Akkor mégiscsak arról van szó, hogy feketén. Akkor azt kell mondani.
De akkor aztán tényleg nulla alapunk lesz elvárni az államtól bármit: közbiztonságot, közvilágítást, útkarbantartást, stb... Biztos, hogy jó lenne?...
Nem feketén, csak nincs rá szabályozás ha van sincs szankció!
Vagy egyszerűen bizonyíthatatlan és felderíthetetlen!
A csepeli gyorsforgalmi út megvan?
160 wattos nátron gőz lámpák 25 méterenként mindkét oldalon kb 5 km hosszan..
Sacc per kábé 15 kilowatt / óra közpénzből...
Ledből mennyi lenne a tizede? Érdekel bárkit is? Nem!
Újpesti 1-es posta megvan? (István u). 50 éves faablakok kidűlnek a keretből, külső vakolat omlik, fűtés maxon!
A államtól kb eddig sem nagyon várhattál semmit, mert mi vagyunk az állam, és SZARUNK BELE!
Vállalj önkéntes közmunkát!
Nem tilos, de köszönöm helyett az emberek kiröhögnek majd és le leszel nézve.
Szerinted?
Végszóra:
Legényanya...
Nyomjátok Béláim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!