Mernél tüntetni a válság kezdetén?
Szóval dolgozok rendesen és az érte kapott fizetés előre láthatóan biztosan nem lesz elég arra, hogy a legalapvetőbb dolgaimat fentartsam.
Hmmmm, vajon melyik rosszabb, ha agyon dolgozom magam és úgy halok éhen, vagy ha nem dolgozom és úgy.
Sokaknál már nem kérdés, hogy tüntessen-e, mert nincs más választása olyan debilekkel szemben, akik hatalmon vannak és direktbe lefosnak mindent.
Ott van ez az egész elszarva, hogy nem a Margit hídra kéne gyülekezni, hanem FELCSÚTRA!
Megbuktak ezek földrajzból? Vagy mi a xar?
Ki kell menni oda a birtokra tüntetni!
Bárki elképzeli, hogy ezek itt ülnek fönt a parlamentbe?
Max egy héten egyszer benéznek fél napra oszt jónapot.
"Mindenhiány" van amiből KÖZALKALMAZOTTKÉNT nem lehet megélni...
Soroljam?
- postás
- nővér
- orvos
- tanár
De bezzeg a vizsgabiztosok :D
Azok miért nem sztrájkolnak soha?
A bezzeg természetgyógyászok, meg plasztikai sebészek?
Valahogy őket sem láttam még sztrájkolni
Szóval lehet ezeket a dolgokat máshogyan is csinálni...
"Szóval lehet ezeket a dolgokat máshogyan is csinálni..."
Úgy érted, feketén?...
Nem, nem úgyértem, annak mi értelme ma már? Tök retró :D
Az orvos (ha már Doki) Adhat tanácsadást rendelőn kívül is magánként, a tanárok is csinálhatnak "workshop"-ot, árulhatnak vizsgára felkészítő jegyzeteket amivel "GARANTÁLT" a siker.
A postás témában annyira nem vagyok otthon, de nyilván ott is van okosság a logisztikában, ha már valakinek van bőven hely / személy ismerete stb.
Nővérek meg simán vállalhatnak háziápolást is, mert még azok is csinálnak ilyesmit alkalmiba akik nem nővérek...
Stb stb stb.
A médiában is ez megy legtöbb helyen egy átalánydíjas keretszerződés keretében aztán annyi. Szolgáltatási csomagok vannak, amre szükség van azt veszi igénybe a delikvens.
Az a megélhetési koncepció lassan totál kiég, hogy X órát lenyomok Y forint munka bérért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!