Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Konzervatívok és nemzetiek! A...

Konzervatívok és nemzetiek! A fizetésemelésért / tanárhiány ellen tüntető tanárokat és diákokat miért tartjátok patkányoknak és férgeknek?

Figyelt kérdés
[link]
2022. okt. 6. 15:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

Szintén konzervatívként egyetértek a 7essel, sem patkánynak sem féregnek nem tartok senkit.

Ellenben az ellenzékiek Bangóné és Niedelmüller miatt most a cipőjük orrát nézik, vagy egyetértenek a cikkekkel?

2022. okt. 6. 15:46
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
11-es: Ellenzéki, azaz nem-fideszes vagyok. Az ellenzéki politikusok is mondanak szerencsétlen dolgokat, amikor fogom a fejemet, és ellenzékiekkel is szoktam vitázni, amikor reflexből leszólnak mindent, ami jobbos vagy fideszes. (Niedermüller "rémisztő képződmény"-es szövege direkt félre lett értelmezve, szerencsétlenül fogalmazta meg, de messze nem olyan radikális dolgot mondott, mint ahogy kiragadva hangzott)
2022. okt. 6. 15:52
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

12-es, De egyrészt azzal egyetértesz, hogy a másik oldalt kollektíven kérjék számon? tehát fel sem tételezed, hogy mondjuk ennek az oldalnak a 99%-a nem ért egyet az ilyen jelzőkkel?

Persze azt tudom, a baloldalon minden hasonló csak a szavak kiforgatása...

2022. okt. 6. 15:56
 14/22 anonim ***** válasza:
13%
13-as: (12-es vagyok) Nem értek egyet azzal sem, nem gondolom, hogy a fideszesek többsége patkányozza a tanárokat. Azt viszont gondolom, hogy a Fideszesek többsége sokkal inkább "kordában van tartva" a Fidesz által, sokkal inkább szájukba van rágva, hogy mit kell gondolniuk, mint az ellenzékieknek. Az ellenzéki oldalon eleve nincs egységes kommunikáció, ezért eleve mindenkinek saját magának kell döntenie arról, hogy melyik narratíva szimpatikus neki. A Fideszes oldalnak viszont az összes adón, újságban és online is ugyanazokat a mondatokat ismételgetik.
2022. okt. 6. 16:01
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Az oktatáshoz való hozzáállás az egyik ok, amiért konzervatívként kiábrándultam a Fideszből.
2022. okt. 6. 16:01
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
#15: Nem vagy te konzervatív.
2022. okt. 6. 16:03
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
De igen. Ha a Fidesz tartaná magát ahhoz, amit mond magáról, akkor ők lennének az ideális párt számomra. De az utóbbi években egyre kevesebbet látok ebből. Vannak dolgok, amiket jól csinálnak, de a korrupcióra és a kisember problémáial szemben tanúsított közönyükre nincs mentség. Még az sem, hogy az ellenzék is rossz.
2022. okt. 6. 16:08
 18/22 anonim ***** válasza:
15%

14-es a szavaidból úgy tűnik kívülállóként ítélsz meg, minősítesz, nézel le egy nagy csomó embert (Szájukba van rágva) akiket aztán fideszesnek nevezel. Szerintem itt vannak az alapvető bajok.

Látod ezek vagytok ti (és nem, nem minden ellenzéki, de nem kevesen).

Talán éppen abból a komplexusból adódóan, hogy mindig arra vártok valaki tereljen és irányítson titeket, azt feltételezitek, hogy mindenki így működik.

Nem akarlak megbántani, de hozod a baloldal másokat lenéző szintjét. Sajnállak.

2022. okt. 6. 16:12
 19/22 anonim ***** válasza:
87%

Ne általánosíts! Szerintem, teljesen jogosan tüntetnek, jól is teszik, mert kritikán aluli a fizetésük, az elvégzett munkájukhoz képest. Bár jobbnak tartom a kotmànyt az ellenzéknél, de az oktatáspolitikájuk gusztustalan, bár mostmár egyre több dolguk az.

Egyébként, személyesen ismerek egy ellenzékit, aki állandóan szidja a tanárokat. Ilyen is létezik.

2022. okt. 6. 16:58
 20/22 anonim ***** válasza:
85%

18-as, te minek hívod azt, amikor folyamatosan ismételgetnek neked valamit, a végletekig leegyszerüsítve? Elhibázott szankciók, dollárbaloldal, brüsszel, stb?

Szerintem a szájbarágás jó szó rá.

2022. okt. 6. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!