Ma melyik a legfontosabb ügy az alábbiak közül? Melegházasság, tanárok bére, vagy az abortuszhoz való jog?
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 11:43
A kérdező szavazást indított:
Melegházasság
Tanárok bére
Abortuszhoz való jog
37 szavazat
1/17 anonim válasza:
Egyik se. Inkább az energiaválság, a gazdasági válság, a migráció.
2/17 anonim válasza:
Szerintem a terhesférfi szmájli megléte.🤷
3/17 anonim válasza:
Bár leszbikus vagyok, a tanárok tüntetése sokkal fontosabb. A magyar oktatás színvonala folyamatosan csökken, a tanári elhivatottság meg nem fizeti ki a rezsit.
4/17 anonim válasza:
Melegházasság még a melegeknek is inkább csak jelképes dolog, az abortuszt szabályzását lényegesebben (még) nem meri piszkálni a fidesz, a még tanító tanárok átlagéletkora pedig egyre erősebben közelíti a nyugdíjkorhatárt.
Lehet húzni, halasztani az ő fizetésemelésüket. De a probléma amit okoznak csak egyre nagyobb lesz, egyre nehezebb lesz orvosolni, még ha pénz lesz is rá.
5/17 anonim válasza:
A tanárok bére a legfontosabb, de a másik kettőhöz nem kell pénz, szóval azok lényegesebben könnyebben megoldhatóak.
6/17 anonim válasza:
Fölösleges priorizálni egymástól teljesen független ügyekben. Ha még pénzkérdésekről lenne szó... de a 3ból 2 nem érinti a költségvetést, így nem kell azon gondolkodni, hogy melyik fér bele és melyik nem.
7/17 steven95 válasza:
Meleg vagyok. A tanárok bére.
Egyébként mindig lesz fontosabb a melegházasságnál. De azért nekem még lehet fontos...
8/17 anonim válasza:
A legfontosabb a tanárok bére, a másik kettő könnyen megoldható lenne, ha nem akarná minden okos fidernyák megmondani hogy más mit csináljon az életével.
10/17 anonim válasza:
#2 Tőled elvették azt a smileyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!