Lidl 125g trappista: 1 hete 499ft, 5 napja 549ft, ma 599ft. Hol lesz a vége?
Figyelt kérdés
Szendvicsbe a felvágottak ára is nagyon emelkedik. Ti bírjátok még?2022. okt. 5. 18:09
2/24 anonim válasza:
Azt nem tudom de Auchanban kb 2000 FT / kg áron van trappista. Én mondjuk drágább sajtot veszek, de láttam.
3/24 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hol a vége de még emelkedni fog, az 100%.
5/24 anonim válasza:
Ezer Ft körül.
Csak marhahúspogácsát, tojást és fagyasztott girdon beut eszek,semmi mást.esetleg még fehérjeturmixot.esetleg köretnek rizst, zöldborsót,a többi kaja ami a boltokban van nem érdekel.
6/24 anonim válasza:
#2 az nem is sajt,csak melléktermék.
7/24 anonim válasza:
Év végére minimum 100% lesz az infláció. Most olyan 60-70%.
8/24 anonim válasza:
#5, girdon beu?
Ahhoz képest, hogy csaknem mindig ezt eszed, a nevét sem tudod normálisan leírni..
10/24 anonim válasza:
A Lidl német cég, mi köze hozzá a kormánynak, hogy ők mennyire emelik az árát????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!