Megváltozna egy átlag fideszes véleménye, ha pár napot eltölthetne pl. a hanyatló Németországban vagy Ausztriában?
Ha saját szemükkel látnák, hogy tele vannak az élelmiszerboltok szebbnél-szebb friss áruval, hogy az utolsó szakmunkás is teli kosárral megy ki, hogy az utak jó állapotúak, az emberek kedvesek, jól érzik magukat, hogy nincsen minden sarkon átoperált óvodás, hogy a magas rezsi kifizetése után is bőven marad pénzük bármire, stb, stb. Szóval ha látnák, hogy mi van valójában, ellentétben a propagandában ábrázoltakkal, akkor vajon elfogadnák, hogy hazudtak nekik, vagy homokba dugná inkább a fejét?
(A fentieket nem hasraütésszerűen írtam, a munkanapok közel felét ezekben az országokban töltöm)
Láttam én is,kimentem megnézni.
Előtte vérfideszes voltam.
Most már a Mi Hazánkra húzom az X-t.
"tele vannak az élelmiszerboltok szebbnél-szebb friss áruval"
Németországban és Ausztriában vasárnap boltzár van.
Magyarországon nincs.
Igaz, ez a baloldalnak köszönhető hogy megakadályozták.
És ettől majd Gyurcsány szimpatikusabb lesz, vagy mi? Nem értem a logikát. Ezt amúgy olvastad?
Úgy mellesleg:
Nem Ausztriához, vagy Németországhoz kellene magunkat mérni. Ők elég nagy előnnyel indultak hozzánk képest. A volt "Szovjet blokk"-ból alakult államokat érdemes nézni ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!