Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormánypárti szavazók! Az...

Kormánypárti szavazók! Az alábbi logikai buktatóra mi a válaszotok?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy Orbán Viktor Budapesten, a magyar parlamentben és a véleményvezérein, médiáin keresztül már nagyon hosszú ideje szabadságharcot vív Brüsszel ellen.

De ezzel ellentétben Brüsszelben pénzért könyörög és egy sor törvényt is átír a pénzért. Mintha szinte megadná magát annak a Brüsszelnek ami ellen küzd.

Akkor most Brüsszel barát vagy ellenség?

2022. okt. 4. 11:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

Ott kezdődik, hogy Mo.-nak kellett volna betartania a szerződésekbe foglaltakat. Nos, ez nem sikerült.

Ha a magyar kormány egyoldalúan felrúgja a szerződéseket, akkor az EU-nak sem kötelessége ezeket betartania. Ennyi.

Egyébként elmondom, hogy "Brüsszel" része Orbán is. Szóval amikor Brüsszelt szídja, akkor magát is szídja.

2022. okt. 4. 12:48
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
#11 Brüsszelben olyan diktatúra dúl, hogy Orbánnak vétó joga van. Sőt, ezek a csicska lipsi Brüsszeliek még most is tárgyalnak vele. A mi jó magyar kormányunk nem pazarolja holmi lipsi tárgyalásokra az idejét, megszavazza éjjel 11-kor, másnap hajnalban az már törvény.
2022. okt. 4. 12:53
 13/22 anonim ***** válasza:
56%

10

Két diktatúrázás között írtál egy olyan választ, hogy az EU-ban vannak az erősek és vannak a csicskáik. És akkor te remegsz a valódi demokráciáért? Hopsz, egy logikai buktató.

2022. okt. 4. 14:26
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

11

Aham, és konkrétan miket nem tartottunk be? Mert egyetlen visszatérő pont van, és az a korrupció, más nincs. De ha már itt remegtek a következetességért, csak úgy kérdezem, hogy #bezzegnyugaton nullán áll a korrupciós index?

2022. okt. 4. 14:30
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

Jah, soha egyetlen kritika sem érte az országot a jogállamiság terén. :DDD

Sőt, a 7-es cikkely el se indult. :DDD

Milyen érzés álomvilágban élni? A korrupció mindig csak egy kritika volt a sok közül, ami önmagában nem jelentett semmit.

2022. okt. 4. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:
93%

15

Az él álomvilágban, aki szerint itt nullára le lehet nyomni a korrupciót...egyedüliként nálunk az EU tagállamok közül.

Egyébként ha olyan bombabiztos dolog volt az a 7-es cikkely, akkor évek alatt miért csak jelentéktelen dolgokat tudtak előcibálni rólunk? De olyanokat, ami számos más EU tagállamban is probléma.

Eddig kiértékelhető válasszal nem tudtál szolgálni Mr Álmodozó.

2022. okt. 4. 15:10
 17/22 anonim ***** válasza:
26%
A fidesznyikok kimagyarázzák!
2022. okt. 4. 15:10
 18/22 anonim ***** válasza:
57%

Tessék, konkrétan megneveztem, hogy mi a probléma és megint terelsz a korrupcióval.

Le se lehet tagadni, hogy fideszes vagy. Tiszta szánalom.

Ha értelmes lennél, akkor arról beszéltél volna, amit felhoztam, amit érdekes módon CSAK nálunk találtak meg és más országban nem.

De erről nem tudsz beszélni, mivel te is tudod, hogy amit állítasz, az védhetetlen.

2022. okt. 4. 15:13
 19/22 anonim ***** válasza:
30%

19

Egyébként Németország miért nem kapott cikkelyezést mondjuk egy Volkswagen botrány, vagy az eü rendszerüket érintő korrupciós esetek kapcsán?

Oldjuk már meg 2022-ben, hogy arra válaszolj amit írtam, és ne arra, amit szerettél volna, ha írok.

2022. okt. 4. 15:19
 20/22 anonim ***** válasza:
15%
13 Én nem remegek érte, én egy elvhű fideszes vagyok, nem használok kettős mércét. Ezért örülök hogy végre az EU is az illiberális demokrácia elveit követi. :)
2022. okt. 4. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!