Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok! Jó így az élet...

Magyarok! Jó így az élet Orbánnal?

Figyelt kérdés

2022. okt. 3. 23:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem jó, csak épp ott a gond, hogy az alternatíva sem lenne az.
2022. okt. 4. 00:21
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Hiányolom a szavazásból ezt: “Orbán és Gyurcsány nélkül jobb lenne”
2022. okt. 4. 02:47
 13/16 Dzsonszi ***** válasza:
28%
Biztos, hogy nem ők a tökéletesek, és lehetne sokkal-sokkal jobban csinálni, de hogy ez nem a jelenlegi ellenzék, az 100%. Hiába hangoztatják itt a GYIKn, hogy bárki jobban elvezetné az országot a Fidesznél, a valóságban a magyarok pontosan látják, hogy mekkora szerencsétlenek/balfaszok gyülekezete az ellenzék. Főleg a választások óta, ahol az ellenzéki szavazók is észrevehették, mennyire lojálisak egymáshoz az összefogósdi pártok. És ez egyébként Fideszesként se feltétlenül jó, én sokkal jobban örülnék, ha Schiffer-Vona félék lennének ellenzékben és a Fidesznek nem lenne kétharmada.
2022. okt. 4. 07:04
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

A Fidesz miatt sohasem lesz lakásom. Gyurcsány ideje alatt még lett volna.

Szóval én már annyira gyűlölöm a mocskos, hazug, aljas, undorító féreg Fideszt, hogy én már Gyurcsányra is leszavaznék, ha csak ez a kettő lenne.

2022. okt. 4. 07:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem élek vele együtt. Van felesége.
2022. okt. 4. 07:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Viktor és gyurcsány ferenc sem jó
2022. okt. 4. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!