Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok! Jó így az élet...

Magyarok! Jó így az élet Orbánnal?

Figyelt kérdés

2022. okt. 3. 23:47
A kérdező szavazást indított:
Jó.
Nem jó.
Gyurcsánnyal jobb lenne.
53 szavazat
1 2
 1/16 szántóvető ***** válasza:
37%
jó mert jól él a többség,úgyhogy minden rendben van.
2022. okt. 3. 23:53
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Jó. Az ellenzék sem tud jobbat felmutatni.
2022. okt. 3. 23:55
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Orbánnal sem jó és Gyurcsánnyal sem jó.
2022. okt. 3. 23:55
 4/16 árokpart ***** válasza:
71%
1-es Remélem azt tudod, hogy nemsokára csak előzetes engedéllyel lehet a kórházakban betegeket látogatni aki netán megbetegszik. Nem nem rendkívúűli járványhelyzetben, hanem általánosan ezentúl mindig mint egy börtönben. Ez bizony mai hír. Már a fél országnak utcán kellene lennie. Ilyen sehol, semelyik másik országban nincsen.
2022. okt. 3. 23:57
 5/16 árokpart ***** válasza:
63%
Isten bizony mondom ezek után bárki jobb lenne a jelenlegi kormánynál.
2022. okt. 3. 23:58
 6/16 anonim ***** válasza:
43%
4: Forrás?
2022. okt. 4. 00:02
 7/16 árokpart ***** válasza:
46%
Nem értem miért lettem lepontova. Akkor bárki linkeljen nekem ilyen rendelekzést bármelyik másik országból.
2022. okt. 4. 00:02
 8/16 árokpart ***** válasza:
37%
2022. okt. 4. 00:03
 9/16 anonim ***** válasza:
27%
8: Szóval megint ferdítettél. "A látogatásról azt írják még, hogy a látogatási idő és a látogatók száma egyaránt korlátozható lenne, valamint előzetes bejelentkezéshez köthetnék, például online előjegyzéshez." Nem azt mondták, hogy így lesz, hanem hogy el lehet ilyet rendelni. Amúgy ha én bankba, okmányirodába vagy háziorvoshoz időpontra megyek, nyilván meg tudnám ezt tenni kórház esetén is, nem értem, miért akkora tragédia ez.
2022. okt. 4. 00:07
 10/16 Dongaben ***** válasza:
95%
Eszembe jutott egy vicc, mikor a pokolban a magyarokat főző üstnél megkérdezik: "Miért nincs őr az üstnél?. Nem kell. Ha valaki ki akar mászni, a többiek rögtön visszarántják...:)" Bár, ez inkább szomorú...
2022. okt. 4. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!