Donáth Anna a kisgyereke után igénybe fogja venni a Fidesz által bevezetett családi adókedvezményeket?
Jó kérdés.
Ráadásul azt írta, hogy "Isten hozott kisfiam"
Nem elég, hogy keresztény kifejezést használ, még azt is eldönti, hogy fiú.
Ezek után bármit kinézek belőle.
"Szerintem mindkettő. A liberálisok képmutatók."
Ilyet én is tudok: szerintetek Orbán felveszi az EU támogatását, vagy rendszerkritikus lázadó marad? Szerintem mindkettő, a jobboldaliak képmutatók.
És lőn, emberek nem tudják elválasztani a pártot az államtól.
Jó kis kommunista emlékek...
Persze, hogy felveszi. Miért ne venné fel?
Ez NEM a kormány pénze, hanem a magyar adófizetőké.
Elárulom, hogy megy ez: nem értek egyet a CSOKkal, mert szerintem egy kontraproduktív, árfelhajtó hatású, populista parasztvakítás, aminek hosszú távon szerintem több a hátránya, mint az előnye.
Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem fogom igénybe venni, mert ha nem tenném, az azt jelentené, hogy az én adóforintjaimból is finanszírozott rendszernek csak a hátrányait szenvedem el (elszállt alapanyag- és ingatlanárak), de az előnyeit (ingyenpénz) nem.
Ha ez képmutatás, akkor az is képmutatás, hogy Orbán fikázza az EU-t, miközben az onnan befolyó támogatásokból finanszírozza azokat az intézkedéseket, amikkel a választásait nyeri. Persze arra azt mondjuk, hogy ez jár Magyarországnak. Hát akkor bizony a CSOK és a babaváró is jár Donáth Annának, és ezzel szerintem zárjuk is ezt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!