Mi a veleményetek a Mi Hazánk Mozgalomról?
#30 Kizárt dolog, hogy Norvégiára igaz legyen, amit írsz. Magyarországról is rengeteg dolgot összehord a külföldi média, és mi itthon tudjuk, hogy a fele sem igaz.
Az abortuszt nem a kereszténység miatt kell tiltani, hanem mert gyilkosság.
31, nem kel hinned nekem. De amíg nem nézel utána, ne tagadd. Keress csak rá az "aranykalitkákra", arra, hogy Norvégia sorra zárja be a börtöneit, mert nincsenek rá rabok, keress rá a visszaesési rátára..
Attól még, hogy nem hiszed, még lehet igazság.
És igen,a z abortusz is gyilkosság.
De szerintem a kivégzés is gyilkosság.
#32 Attól, hogy a neten írnak ilyet, még nem biztos, hogy igaz, lásd fentebb (egyébként neked kellene forrást linkelned, mivel te állítottad). De ha feltételezzük, hogy igaz, akkor is csak annyit tudunk, hogy kevesen kerülnek vissza a börtönbe. Nem tudjuk, hogy akik nem kerülnek vissza, azok követnek-e el bűncselekményeket, elkezdenek-e dolgozni, egyáltalán az országban maradnak-e - különösen ez utóbbira lennék kíváncsi, mivel ahogy te is írtad, ott jellemzően migránsok követik el a bűncselekményeket. A mi cigányaink születésük óta itt élnek.
Igen, bizonyos értelemben a kivégzés is gyilkosság, viszont kivégezni bűnözőket, jellemzően gyilkosokat szoktak, míg az abortuszok áldozatai mind ártatlan magzatok.
Okk, minek linkeljek forrást, ha úgyis csak "a neten írnak ilyet, nem biztos, hogy igaz". Európai bűnügyi statisztikák között találtam még jópár éve egy egyetemi beadandóhoz.
Mindegy, a kérdésre válaszoltunk mindketten. Az a vád viszont nem érhet, hogy nem fejtettem ki a véleményem, csak lepontoztam. Hogy most ez másnak érv vagy nem, azt már rábízom.
Számomra ahogy a Gyurcsány féle baloldal és az Orbán féle jobboldal gazdasági tragédia, úgy a Mi Hazánk féle vezetés erkölcsi leépülés lenne. Pedig lássuk be, az előbbi kettő sem kispályás a témában:D
Nem hiányzott a jelenlétük. Ugyanaz mint a régi jobbik. Sosem volt szimpatikus az sem. Erőszakos, durva. Régen a középiskolában voltak bakancsos kopaszra nyírt jobbik fanatikus üvöltöző marhák, odaállt elém a gyerek és két centire az arcomba üvöltözött ha nem tetszett neki valami, gusztustalan.
Megvan ennek a pártnak is a szavazó csoportja, ahogy az összes többinek. Én köszönöm nem kérek belőlük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!