Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a veleményetek a Mi Hazánk...

Mi a veleményetek a Mi Hazánk Mozgalomról?

Figyelt kérdés

2022. okt. 3. 16:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
50%
#20 Ez lenne az értelmes ellenérv? "No, ur the nazi!" Meggyőztél. Mesélj még miért külön faj a magyar, pár tudománxos cikkre hivatkozva.
2022. okt. 4. 14:06
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
#21 Én nem írtam olyat, hogy a magyar külön faj. Biztos, hogy ezt nekem szántad?
2022. okt. 4. 14:13
 23/36 anonim ***** válasza:
75%

20, ha cél kivonni a társadalomból, miért akarja a rendszer életben tartani őket? A börtönben tartás költséges, sőt, ha Szibériában, azaz külföldön bérlünk börtönt, akkor méginkább az. (hiszen ellátni ugynaúgy kell, fenntartást ugyanúgy fizenti kell, csak még van egy külföldi valutában fizetett bérleti díj is).

Tehát ha eleve az az állításod, hogy ők egyszerűen nem alkalmasak a társadalomban való életre, akkor miért nem keres rá a párod egy fenntartható módszert? Mert az, hogy létrehozunk és finanszírozunk nekik egy all-inkluzív társadalmat, az nem megoldás.

Én arra szavazok, hogy meg kell tanítani őket integrálódni.

Te arra, hogy ki kell vonni a társadalomból őket. De ahhoz gyáva vagy, hogy kimondd, hogy a börtönbe dugás valójában nem megoldás. Mert bizony ha ki akarod vonni a társadalomból, de nem akarod, hogy egy külön társadalmat kelljen finanszírozni számukra... hát... tudod mire gondolok..:D

2022. okt. 4. 14:40
 24/36 anonim ***** válasza:
33%

#23 A Mi Hazánk támogatja a halálbüntetést, szóval értem, mire célzol. Ebben teljesen igazad van, én is támogatom, mivel valóban kevésbé költséges, mint évtizedekig eltartani a bűnözőket. Viszont piti zsebtolvajoknak vagy betörőknek a halálbüntetés azért durva lenne.

Még egyszer mondom: a nagy többségük soha nem lesz alkalmas arra, hogy civilizált emberek között éljen, bármit is csinálsz vele. Aki látott már életében cigányt, az ezzel tisztában van.

2022. okt. 4. 14:44
 25/36 anonim ***** válasza:
7%

24 és meg is érkeztünk

Az én állításom az ovlt, hogy nem az emberekkel törődik az MH.

És most megerősítetted, hogy támogatják a halálbüntetést.

Az emberi életekért ölni már majdnem annyira értelmes dolog, mint a szüzességért b*szni.:D

Ráadásul elég önellentmondásos, hogy az élet védelme nevében tiltanák az abortuszt, de közben támogatják a halálbüntetést. Hol van annak értelme, hogy egiyk helyen nem megengedett isten szerepét átvenni, a másikon meg igen? Egy keresztény hitű ember semmilyen esetben nem támogatja az élet fölötti döntéshozatalt.

Szóval mondom én, nem az embert és a fejlődést támogatják. Igazságosztó szerepbe szeretnének tetszelegni, csakhogy baromi fals az egész.

Olyan rendszer kéne, ami épít, nem pedig pusztít. És bizony ez a börtönösdi, halálbüntetésesdi ez bizony pusztító attitűd.

2022. okt. 4. 15:22
 26/36 anonim ***** válasza:
29%

#25 Szerintem egy gyilkos élete nem ér annyit, mint egy ártatlan magzaté, de vannak - pl. te -, akik fordítva gondolják. Megérteni nem tudom, de elfogadom. Te miért nem fogadod el?

Egy gyilkos kivégzése az egész emberiség életét teszi jobbá. Ezért épít, és ezért szolgálja az emberiség javát.

2022. okt. 4. 15:38
 27/36 anonim ***** válasza:
47%
#26 Akkor a cigánygyilkosságok elkövetőjét is kivégeznéd, nem?
2022. okt. 4. 16:53
 28/36 anonim ***** válasza:
75%

26, a pusztítás by definition nem épít. Az lenne építés, ha normális embert faragnának az illetőből és a társadalom hasznos tagjává válik. Ilyesmire itthon kezdeményezés sincs az elmúlt évtizedekből...

A te modelledben ha 10 emberből 1 megöl valakit és a gyilkost halálra ítéljük, marad 8 hasznos tagja a társadalomnak.

Az enyémben 1et megölnek, a gyilkost átnevelik és segítika társadalomba beilleszkedését. Ebben az esetben 9 hasznos tagja lesz a társadalomnak.

Persze, a sikeres beilleszkedésre nálunk nincs példa. Mint írtam, 80% körül van a visszaesők száma, azaz 20 elítéltből 16 újra bűnöző válik. Norvégiában ez az arány 14%, azaz 20 elítéltből kb 3 esik vissza. Nem lenne jobb inkább ezt célul kitűzni? Több ember, több hasznos építőkő.. még ha korábban bűnöző is volt, a büntetésvégrehajtás "megjavította" és most már hasznos tagja a társadalomnak.

És akár tetszik, akár nem, a keresztény hit nem simeri a "társadalom számára hasznos" fogalmát. Nem tesz különbséget magzat és gyilkos között. Márpedig a Mi Hazánk állítólag keresztény..

2022. okt. 4. 16:58
 29/36 anonim ***** válasza:

#27 Igen, kivégezném őket is, ha 100%-ig biztos, hogy ők követték el.

#28 A te modelled azért hibás, amit már ötezerszer leírtam, de te még mindig nem fogod fel. A bűnözők nagy többsége alkalmatlan arra, hogy civilizált emberek között éljen. A norvég adatokat sem tudom elhinni, de ha van különbség, azt az okozza, hogy nálunk a bűnözők túlnyomó többsége cigány.

Ha minden törvényt a keresztény hit alapján hoznánk, akkor nem lennénk különbek, mint a saríját alkalmazó arabok. De ez már a részedről is szándékos demagógia volt.

2022. okt. 4. 17:13
 30/36 anonim ***** válasza:
92%

29, tény, ott nem a cigányok, hanem a migránsok tolják:D Sokkal jobb

És amíg a norvég példa működik, én nem vagoyk hajlandó elhinni a "ezt lehetetlen elérni" gondolatmenetet, pláne úgy, hogy igazából nem volt kísérlet sem rá:D

És igen, demagóg dolog a kereszténységre alapozni a világi törvényeket. Ezért hülyeség pl az abortusznál hangoztatni. Pedig megteszik. Én csak azt mondom, hogy ha már megteszik, lehetnének hűek magukhoz és tényleg tartanák magukat ahhoz, nem csak akkor, amikor nekik úgy tetszik. Vagy ölsz, vag ynem ölsz, olyan, hogy "néha ölsz", olyan nincs. Vagy ha van, akkor ne hivatkozzon a kereszténységre, mert az nem ezt mondja.

2022. okt. 4. 17:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!