Ez normális, hogy gyerekfilmbe azt teszik bele, hogy egy fiú randira hív egy másikat? Nem kellene itthon ezt korlátozni?
2022. okt. 3. 07:58
31/43 qkker1 válasza:
Eléggé összefüggéstelenül firkálgatsz kérdező, a kommentjeidnek semmi köze az alap provokációdhoz!
32/43 A kérdező kommentje:
31 az jó, mert egyetlen kommentet nem írtam még.
27-es, maximálisan igazad van, jól összefoglaltad.
2022. okt. 3. 17:50
33/43 anonim válasza:
#29 A Jancsi és Juliskában a vasorrú bába, vagyis a gonosz karakter a kannibál, tehát nem ő van követendő példaként a gyerek elé állítva. Az LMBTQP-propagandafilmekben legtöbbször a jók szoktak búzik lenni. Ez akkor is így van, ha te és az elvtársaid minden ok nélkül kitöröltetitek.
34/43 qkker1 válasza:
"31 az jó, mert egyetlen kommentet nem írtam még."
És még hazudsz is. Írtál bőven, csak törölték a moderátorok.
35/43 anonim válasza:
"A közöny és a tétlenség a bűnös kiszolgálása passzív módon." Ezt jelenti Fideszesnek lenni.
36/43 anonim válasza:
#34 Orbánt csak egy hasonló megrögzött hazudozó éltetheti.
37/43 anonim válasza:
#36 Mint te? Csak mert a kérdező egyáltalán nem éltette orbánt. Aki ellenzi az LMBTQP-propagandát, az nem lehet fideszes.
38/43 anonim válasza:
37-es
"Aki ellenzi az LMBTQP-propagandát, az nem lehet fideszes."
Mi van?!
39/43 anonim válasza:
#38 Gyengébbek kedvéért: mivel a Fidesz támogatja az LMBTQP-propagandát, hiszen semmit nem tesz ellene.
40/43 anonim válasza:
"#38 Gyengébbek kedvéért: mivel a Fidesz támogatja az LMBTQP-propagandát, hiszen semmit nem tesz ellene."
És én vagyok a "gyengébb". Nem semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!