Ez normális, hogy gyerekfilmbe azt teszik bele, hogy egy fiú randira hív egy másikat? Nem kellene itthon ezt korlátozni?
És kötelezve vagy rá, hogy erre a bűnös Disney+-ra előfizetve megfertőződj az lmbtq propagandával?
Egyébként is nálatok a streaming az nem ilyen ördögi valami, amit tilt a vallás?
Nem tudom, szerintem nem. Egy olyan gyerek, aki nem is tudja, hogy létezik olyan, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, maximum néz egyet, vagy esetleg nevet rajta. Egy olyan gyerek viszont, aki a saját neme iránt táplál gyengéd érzelmeket, segíthet.
De ez nem ilyen egyszerű kérdés.
A Jancsi és Juliskát nem kellene betiltani végre?
Gyerekeket egy kannibál öregasszony bezár, hogy felhízlalja és megegye őket. Aztán élve elégetik.
Biztos ezt kell a gyerekeknek nézni?
Miért nem az a mondás, hogy el a kezekkel a gyerekeinktől? A szülő dolga hogy nevelje a gyereket.
Hát akkor a szülő tegye a dolgát és korlátozza mit nézhet a gyerek. Ne csak belökje a villanypásztor elé, hogy csendben legyen és ne kelljen vele foglalkozni.
Vagy másként gondolod?
Jó, igazad van.
De szerintem akkor is 18-as karikát kellene tenni mindenre, ami nem baby shark! :D
1) Ez nem gyerekfilm, kamaszoknak szól
2) Ha a kamaszoknak szerinted túl korai a szexualitás, akkor remélhetőleg zavar a heteroszexuális propaganda is :)
Nem tudom, én, amikor feliratkozok egy streaming szolgáltatásra, megmondom őszintén, legutoljára szoktam csak a házasság intézményére gondolni, miközben kitöltöm az adataimat és megadom a bankkártyám számát.
Sokkalta inkább, mondjuk az, hogy mit fogok rajta nézni, de, hát nem mindenki egyforma, valaki a technológia forradalom küszöbén is csak a szexre tud gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!