A diákok miért akarják elfoglalni a Margit hidat?
6/10 A kérdező kommentje:
#4 ez a tanárokra tartozik.
9
csak a komcsi nyugger félti a 14. havi nyugdíját -nehogy a tanárokra költsék az erre szánt állami pénzt- és ennek szeretne indirekt hangot adni egy kérdésnek álcázott hőbörgéssel.
A diákok miért akarják elfoglalni a Margit hidat?
ez volt a kérdésed, ha nem érted, akkor nem velünk van a baj.
##11 Így van,ezt nem írtam le rögtön a kérdésem alá hiszen azt gondoltam hogy mindenki számára egyértelmű.De ahogy látható a válaszok színvonalából ez sajnos nem így van.
#12 köszönjük a semmit,elmondhatod hogy ide is megnyilvánultál.
#13 nem értem a saját kérdésemet?Mesélj még.
#6 ez a felnőtt társadalom dolga(vagy kötelessége ha esetleg olyan nagy a baj..)a diákokat el kell tiltani mindennemű belpolitikai tevékenységtől hiszen nem elég érettek,tapasztaltak ahhoz hogy beleszólásuk legyen ilyen dolgokba.
Rendben, ajánlanék neked egy diákot, akitől személyesen megkérdezhetnéd, hogy miért akarja elfoglalni a margit hidat.
Szivesen!
Vagyis, semennyire sem érdekel, hogy miért akarják elfoglalni a diákok a Margit hidat!
Azért tettél fel kérdést, hogy leird, mennyire vernél meg egy gyereket?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!