Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán összeveszhetett Putyinnal?

Orbán összeveszhetett Putyinnal?

Figyelt kérdés
Vagy miért nem jön olcsó gáz? Tudom, hazudik, de azért az igaz, hogy eddig tőlük olcsó energiák jöttek. Meg nem csak ebből gondolom, hanem abból is, hogy erről valahol olvastam neten, de hátha valaki jobban tudja nálam.

2022. okt. 2. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
24%

Jajj!

Ne politizálj. Inkább vidd le a kutyát, vagy öntözd meg a virágokat.

Van eszében ránk haragítani egy nagyhatalmat, amikor az energiahordozókat egyelőre tőle kapjuk.

Elég nekünk függőségnek az USÁ-nak behódolt Brüsszel. Miattuk szállt minden az egekbe, ők erőltetik a szankciókat, Putyin meg kiröhögi őket.

Mi meg isszuk a levét.

2022. okt. 2. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem eddig se kaptuk olcsóbban, mint bárki más az eu-ban. A háború előtt sem.
2022. okt. 2. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

Szerelemben és üzletben nincs barátság.

Az Északi Áramlatot felrobbantották, az EU eleve nem akart tőle gázt vásárolni. Mi vásárolunk. Kereslet-kínálat. Mi megvesszük, és nem tudjuk máshonnan pótolni, mert nekünk nincs alternatíva. Tehát felnyomja az árakat az egekbe. Közben meg persze haverok vagyunk az oroszokkal, mert egyáltalán ad gázt, és nem zárta el.

2022. okt. 2. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
7%

Én is haragszom rá. Azt hittem szépen rálép Ukrajna nyakára, mi visszakapjuk az elrabolt Kárpátaljánkat, Moldáviával területcserélnek valamit Transznisztriáért, stb. aztán mindenki élhet békében végre.

Ehelyett balf...kodás...

2022. okt. 2. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Olcson jön csak nem neked
2022. okt. 2. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Orbán hazudott.
2022. okt. 2. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
nem hiszem. nem szeretne kiesni egy ablakon
2022. okt. 3. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!