Orbánék megint gázárat emelnek, pedig választáskor azt hazudták nem lesz gázáremelés. E mellé felemelték a rendszerhasználati díjat is. Mindig azt mondja a fidesz a baloldal emel árakat. Akkor most orbán gyurcsány kottájából játszik?
Nem, még mindig nem ezt mondta!
Pontosan azt mondta, akkor nem tudja garantálni a rezsicsökkentés intézményét, ha az ellenzék győz.
Ergo, az ellenzék győzött.
6-os, olvasd el, amit írtam. Van, amit ő sem tud befolyásolni. De van amit tudna, csak nem akarja. Ezt írtam.
Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem tehet a kialakult helyzetről. Sok Fidesz-rajongó azt kántálja, hogy hát szegény Orbán nem tehet róla, hogy háború van, meg migránsok, meg robbantgatás. Ez engem is idegesít. Ne kenje másra a dolgot, mert elég szánalmas, hogy egy kétkeresős átlag családban gyakorlatilag nem fogják tudni kifizetni az emberek a fűtésszámlát.
Ugyanakkor tényleg megígérte, bár én már akkor is tudtam, hogy nem fogja tudni betartani, és esze ágában sincs. Aki ezt elhitte neki, annak úgy kell.
A választási eredményekből ítélve, sajnos az országban elég sok az ostoba, hiszékeny ember.
Ez nem igaz. A választások előtt egy szóval se mondták, hogy a gázárak változatlanul fognak maradni. A választási kampányban csak azt ígérte a Fidesz, hogy megakadályozza hogy a Gyurcsány-korszak újra kezdődjön, nem hagyja hogy a Gyurcsány show újra induljon. És ezt meg is tette, betartotta a szavát. Gyurcsány ugyanis klónozta magát és Mini Feri-nek nevezte el a klónját aki az ellenzék élén indult. Mivel az Gyurcsány klónja, így végső soron Gyurcsány lelkének egy része benne él. Akárcsak Voldemort és Harry Potter esetében.
A választásokkor csak azt ígérte, hogy ez a szörnyű teremtmény nem kerül hatalomra ha rá szavaztok, és így is lett. A gázárak alakulásáról nem szólt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!