Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Trollkodásba fulladhat a...

Trollkodásba fulladhat a népszámlálás? Iszonyú sokan trollságból zsidónak x-elik magukat.

Figyelt kérdés

Nyilván ez a reakció nem véletlen. Az emberek elégedetlenek a kormány megszorítás orientált és inflációt szorgalmazó politikája miatt. És mivel már hivatalosan sem vagyunk demokrácia, a trollkodás az egyetlen mód amivel az átlagember ki tudja fejezni ellenszenvét a politikai elit iránt, ezért indult el a valld magad zsidónak mozgalom.

Mi lesz hogyha kiderül, hogy az ország fele "zsidó"? Rengeteg zsinagógát fog építeni Mészáros Lőrinc országszerte?

2022. okt. 2. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom milyen politikai iróniát akar kifejezni, hogy valaki zsidó. Hogy kell ezt értelmezni? Nem értem
2022. okt. 2. 14:15
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Honnan lehet tudni már most az eredményeket?

Ilyen csak az orosz választásoknál szokott lenni:):):).

2022. okt. 2. 14:17
 3/14 anonim ***** válasza:
22%
Nem baj, majd elviszik őket.
2022. okt. 2. 14:17
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Én is gondoltam már rá, hátha akkor nem fogják elvenni a lakásomat. Persze valószínűleg tudják jól, hogy nem vagyok zsidó.
2022. okt. 2. 14:21
 5/14 anonim ***** válasza:
26%
Aki zsidónak vallja magát poénbol az ezek szerint rohejesnek tartja ha valaki zsidó? Tehát náci?
2022. okt. 2. 14:25
 6/14 anonim ***** válasza:
47%

Bármilyen fórumot nézel, az összes belterjes. Néhány tucat, néhány száz vagy néhány ezer ember hülyíti egymást. Jellemzően pont azok, akik bármiről van is szó, hőbörögnek, vagy ellenállnak, vagy éppen a hőbörgők és ellenállók ellen hadakoznak.

A többség meg szépen kitölti, egy csomó rovatnál megtagadja a választ, aztán karácsonyra senki nem emlékszik majd az egészre.

Egyébként a 2011-es népszámláláson 10 965-en vallották magukat zsidónak. Pedig akkor még 10 millióan voltunk az országban.

[link]

151. oldal a pdf fájlban.

2022. okt. 2. 14:30
 7/14 anonim ***** válasza:
26%

Ez jó😊😊😊

Én is annak fogom tartani magam!!

2022. okt. 2. 14:45
 8/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem ezeket a népszámlálós kérdéseket. Nincs új a nap alatt. Tíz éve se vallotta magát a fél ország jedinek, pedig akkor meg az ment nagyban.

Minden népszámláláskor van pár hangos hülye, aki eljátssza a nagy rebellist, meg úgy rácsodálkozik a kérdésekre, mintha életében először töltene ki ilyet.

2022. okt. 2. 14:47
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Na akkor pár százzal több ember annak vallja magát, maximum.
2022. okt. 2. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:
43%
Lehessen trollkodásra fogni, miközben a lakosság csere megtörtént?
2022. okt. 2. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!