Ehhez mit szóltok?
2022. szept. 30. 18:06
A kérdező szavazást indított:
Despotizmus van
Nagyon helyes, támogatom aki nem csicsul be nekünk azok így járnak
9 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
*csicskul
2022. szept. 30. 18:07
2/7 anonim válasza:
Csak is Klári árnyékkormánya lehet a megoldás.
3/7 anonim válasza:
Előre hozott választások kellenek és uniópárti kormány kell végre, nem a szankciók ellenzése a megoldás.
4/7 anonim válasza:
Nagyon kellenek az ilyenek az EU-s megegyezéshez.
5/7 anonim válasza:
Így működik az egzisztenciális diktatúra.
6/7 anonim válasza:
De nincs diktatúra.
Nem, nincs ;D
7/7 anonim válasza:
Én tanár vagyok. A cikk címe téves. Pont hogy nem sztrájkoltak, hanem polgári engedetlenségbe kezdtek. Sztrájkolni mindenkinek szabad. A polgári engedetlenség viszont jogellenes és elbocsájtást vonhat maga után. Ostobák voltak. Sztrájkolni kellett volna. Kirúgták őket. Nem baj, mert így kipróbálhatják magukat a versenyszférában ötször annyi bérért, de még a TESCO-ba is jobban keresnek. Ha nem jönne be, hát elmennek más tankerület iskolájába. Tanárhiány van, felveszik őket. Szerintem sem kellett volna kirúgni őket, de nem ismerjük a hátterét a történetnek. Az sem lehet hogy a végtelenségig random abbahgyják X időre a munkát, ezzel a többi terheit nehezíti vele, mert neki nem tetszik a rendszer. Sztrájkolni jogszerű. Jogkövető magatartást kell tanusítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!