Ehhez mit szoltok ?
Direkt nem (Fideszesek által liberálisnak nevezett cikket rakom, mert nem nyitnák meg)
“ Az ukrán elnök kedd esti, olasz nyelvű bejegyzésében reményét fejezte ki, hogy az új kormány és Kijev együttműködése gyümölcsöző lesz, amire angolul válaszolva Meloni elmondta, hogy
“számíthat hűséges támogatásukra az ukrán nép szabadságharca során.”
A háborúnak vége lehetne már! De ez sokaknak meglepetés lehet, hogy nyiltan nyugat mellé állt (én utánaolvastam, szerencsére nem az M1 hanem nemzetközi oldalon láttam hogy nyugatbarát, Atlantista. :) Akkor mondtam, hogy jöhet.
Külön jó, hogy Salvini és Berlusconi ha egyesülne együtt se nem érik be Meloni-t így Meloni a döntő. :)
17:32
Az nem zavar, eddig úgy harangozták be mintha Putyin táborában lenne, mondjuk a két srác lehet, de ő nem.
#3 "Az nem zavar, eddig úgy harangozták be mintha Putyin táborában lenne, "
Kicsoda és ki mondott ilyet?
Tulajdonképpen miről szól a kérdésed?
18:16
“Dinnyés Györgyi” csak nem te is követed Natáliát ? 🥰 Én tudtam hogy Meloni Atlantista, de azt is hogy euroszkeptikus, de ha így állunk, én csak őrülök.
Ki az a Mentő Máté ?
Hát igen, a szélsőjobbosok Ukrajna mellett állnak.
Mármint az igazi szélsőjobbosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!