Nem értem hogyan lehet kifizetési stoppot elrendelni?
Mert a szállító általában függ az államtól. Kis ország vagyunk, az állami megrendelésnek nagy súlya van, ezért a beszállítót lehet szivatni, úgysem mer ugrálni, mert legközelebb esetleg nem kap megrendelést az államtól.
Az embereknek meg kell fizetés, mert vásárolniuk kell a boltban.
Szóval a beszállítókat szivatja Orbán, hogy ne ő legyen a rosszfiú, hogy nem ad fizetést.
Miért?
Megrendelni valamit és nem kifizetni pont olyan, mint elvégeztetni egy munkát és nem kifizetni. Az, hogy az egyikkel szolgáltatói a másikkal alkalmazotti szerződésed van, az lényegtelen ebből a szempontból.
Nincs kifizetési stop, már rég cáfolták.
Minden, stopról szóló hír, az tévedés, nincs ilyen – jelentette ki Gulyás Gergely, világossá téve: a kifizetéseket a Pénzügyminisztérium jóváhagyásával lehet teljesíteni, elkötelezettek a költségvetési hiánycél tartása mellett, de azt látják, hogy van egy hektikus világgazdasági környezet, ennek megfelelően vannak komoly árfolyammozgások.
Gulyás Gergely leszögezte, a magyar gazdaság kifejezetten jól teljesít, a fundamentumai erősek, munkanélküliség-növekedési folyamat nem indult. Aláhúzta: kifizetési stop nincs, de a kifizetéseket megelőzően a Pénzügyminisztérium hagyja jóvá ezeknek a teljesítését.
"Megrendelni valamit és nem kifizetni pont olyan, mint elvégeztetni egy munkát és nem kifizetni. "
Már hogy lenne olyan pávus? Árut vissza tudsz szolgáltatni. Munkát el nem végzetté tenni nem tudsz! Tudom hogy te diplomás páva vagy és azért van ennyi eszed. Azt is tudom, hogy te a múltba is bele tudsz nyúlni, de akkor sem illik!
"Nincs kifizetési stop, már rég cáfolták."
Én és sokan mások pedig már elmondtuk neked, hogy a kifizetési stop pont ezt jelenti, amit Gulyás is próbál mondani "cáfolatként". Nézd meg, hogy mit csinál egy csődbiztos egy befuccsolt cégnél. Többek között pont ugyanezt.
7es, ahelyett hogy magadat járatod le, legalább valami hasznosat szólnál hozzá. Az, hogy beszólsz valakinek, még nem jelenti azt, hogy neked van igazad, a másiknak meg nem.
Igen, árut vissza tudsz szolgáltatni. De senki nem fog visszaszolgáltatni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!