A kormány októbertől kifizetési stoppot rendelt el, ezt hogy kell értelmezni?
Elolvastam a cikket de nem nagyon értem.
Pl. Elromlik egy tűzoltóautó és nem fogják megjavitani mert nem fizetik ki a számlát az autószerelőnek?
Ebből a hírből az a legizgalmasabb, Hogy Viktor Győzövics arról beszél, hogy elszabotálják a kormányhatározatát.
Azért amior meg sem fordul a fejében, hogy valami hülyeséget írt elő - mert ő nem hibázhat - és csakis szabotázs lehet, ha nem úgy mennek a dolgok ahogy elképzelte, ott valami komoly gond van a toronyban.
"Pl. Elromlik egy tűzoltóautó és nem fogják megjavitani mert nem fizetik ki a számlát az autószerelőnek?"
Igen. Legalábbis én így értelmezem.
Namost ennek az lesz a következménye, hogy legközelebb az autószerelő nem fogja elvállalni. Ill. azt mondja, hogy addig nem áll neki a javításnak, amíg az előzőt nem fizetik ki. Ha tehát sűrűn előforduló költségről van szó, akkor ezzel működésképtelenné is tehetik a rendszert. Ha okt. végéig kihúzzák az egyszeri nem-fizetéssel az adott szolgáltatónál, akkor nov. elején fizetnek (ha meg nem hosszabbítják addig ennek az intézkedésnek a hatályát), és utána lehet újra megjavíttatni azt, amit meg kell.
De az is lehet, hogy az autószerelő - ismerve ezt az intézkedést - el sem vállalja a javítást. Vagy csak akkor, ha csókos volt, és már annyit keresett ezen a megbízáson évek alatt, hogy így is a pénzénél van. Mondjuk meg őszintén, ez utóbbi teljesen reális feltevés.
"Valószínűleg most jön egy felülvizsgálat, hogy tényleg megtörténtek a spórolási intézkedések"
Nem lehetne úgy vizsgálni hogy közben kifizetik a számlákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!