A Gyakori jelen politika fóruma egy tipikus véleménybuborék?
Az itt jelenlévők kb 70-80%-ban hangoztatják a társadalom 20-30%-ának a véleményét.
És az itteni 70-80% elhiszi hogy ők a többség!
Sokszor leírtam már én is, mások is, hogy az internet népe NEM reprezentálja a társadalmi támogatottságot, nem csak pártok szempontjából, de semmilyen téren sem.
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a Fidesz szavazók közt sokkal kevesebb van, aki internetezik, mint az ellenzéki szavazók közt.
"Fő, hogy te okos vagy 22-es:)"
Hát egy átlag Fideszesnél biztosan okosabb vagyok. Vagy szerinted nem kormányoz rosszul a Fidesz? Tudod nemzetközi statisztika már évek óta kimondta, hogy rettentően korruptak vagyunk, asszem holtversenyben Bulgáriával az élen. A covid válság alatt elképesztően magas halálozási arányt produkált a Fidesz. A jelenlegi válság alatt nálunk van a legmagasabb élelmiszerár infláció az egész Eu ban! Konkrétan minden válságot szarul kezelnek és előtte meg már eleve szétlopták az országunkat. A forint árfolyam is rekordszinten gyenge, Gyurcsányék alatt 270 volt, ma vagy 422. Ezek után szerinted mit kell arra az emberre mondani, aki a Fideszre szavaz? Vagy hülye, vagy megtévesztett, vagy nyereségvágyból teszi, esetleg ezek bármilyen keveréke.
Az pedig nyilvánvaló, hogy azok vannak a legkevesebben, akik jól átlátják a dolgokat és azok vannak töbségben, akiket könnyű manipulálni. Hitlert is sokan követték, mégis egy elmeháborodott diktátor volt. Sztálinnak is sok híve volt, pedig az is elmebajos volt. Orbánt is követik elég sokan, de attól még ritka szarul kormányoz.
"Hát egy átlag Fideszesnél biztosan okosabb vagyok.
Na ezek azok a kijelentések, amiket abba kellene már hagyni mindkét oldalon. Orbán lelkes megvetőjeként mondom ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!