A Gyakori jelen politika fóruma egy tipikus véleménybuborék?
Az itt jelenlévők kb 70-80%-ban hangoztatják a társadalom 20-30%-ának a véleményét.
És az itteni 70-80% elhiszi hogy ők a többség!
Erre adom a pontot.
A két oldal nem csak ellentéte de ellensége is egymásnak, minthogy a globalisták a nemzeti közösségek elpusztítását akarják!
Csak itt pl. 8 válaszból 6 volt liberális oldal.
Máshol is ez van!
Ha a jobboldal lenne a többség akkor ők lennének a nagyhangú többség s továbbá nem tudná őket elüldözni az állítólag kisebbségben lévő baloldal.
Na hoppá...
Állítottam ennek az ellenkezőjét? Hogy jön ez ide?
"a hangos (kisebbségi) többség, a lepontozó kommandók, a gyalázkodó válaszok elüldözték a jobboldaliakat."
Istenem, nem sül a bőr a képetekről ezzal az állandón áldozati maszlaggal? Mindig jön ez a duma, hogy a liberálisok utálják a jobboldaliakat, meg mindent, ami magyar. Hát a nagy lóf.szt: semmi bajom a jobboldalisággal, a fidesszel sem az a bajom, hogy jobboldali, hanem hogy uszít, hergel, hazudik és lop.
Van fogalmad róla, miket kaptam én itt liberálisként? "magyargyűlölő", "libbant agyhalott", "hazaáruló", "b.ziimádó", és még sorolhatnám.
A kedvencem, mikor jönnek azzal, hogy nem hatnak az ész érvek, amikor az ész érvek kb azon a szinten mozognak, hogy a nyugat át akarja operáltatni a gyerekeket, meg kiirtani a fehéreket, és én olyan hülye vagyok, hogy nem látom.
"A két oldal nem csak ellentéte de ellensége is egymásnak, minthogy a globalisták a nemzeti közösségek elpusztítását akarják!"
Pontosan ez a bajom az olyan pártokkal, mint a fidesz: "ellenség", "elpusztít", állandóan ez megy. Mert nekik ez az érdekük, hogy mi ellenségként tekintsünk egymásra. Úgy építik a nagy nemzetközösséget, hogy minket ugrasztanak egymásnak. Valahogy nem érzem ezt a nagy nemzetösszetartó szándékot a fideszben.
"8 Az ellenzék hergelését nehogy megemlítsd..kicsit se vagy elfogult.🤡"
Valóban megemlíthettem volna, csak arra akartam kilyukadni, hogy senki ne játssza az áldozatot, hogy őt itt hogy bántják. Az ellenzékiek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!