Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Gyakori jelen politika...

A Gyakori jelen politika fóruma egy tipikus véleménybuborék?

Figyelt kérdés

Az itt jelenlévők kb 70-80%-ban hangoztatják a társadalom 20-30%-ának a véleményét.

És az itteni 70-80% elhiszi hogy ők a többség!

2022. szept. 30. 11:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Erre adom a pontot.

A két oldal nem csak ellentéte de ellensége is egymásnak, minthogy a globalisták a nemzeti közösségek elpusztítását akarják!

2022. szept. 30. 11:49
 12/26 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a legjobb kitörni a buborékodból, ha utazol, a saját szemednek, csak hiszel. Én voltam a feltörekvő keleten és a rodhadó nyugatot is megjártam, tudok véleményét formálni Deák Dániel és a 444 nélkül is, hogy melyik szimpatikusabb.
2022. szept. 30. 11:51
 13/26 A kérdező kommentje:

Csak itt pl. 8 válaszból 6 volt liberális oldal.

Máshol is ez van!

2022. szept. 30. 11:52
 14/26 anonim ***** válasza:
56%
#7 lehetne, csak nincs észérvetek, hanem csak a kormánypropaganda ismételgetése. Nem is vagytok képesek többre szellemileg.
2022. szept. 30. 11:59
 15/26 anonim ***** válasza:
69%

Ha a jobboldal lenne a többség akkor ők lennének a nagyhangú többség s továbbá nem tudná őket elüldözni az állítólag kisebbségben lévő baloldal.

Na hoppá...

2022. szept. 30. 12:01
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
#15 ezeket az oldalakat idézőjelbe kellene tenni, mert a magukat jobboldalinak nevezők erősen baloldali, kádárista politikát támogatnak, mindenkit és mindent baloldalinak neveznek, aki/ami nem ők, vagy elvtársaik.
2022. szept. 30. 12:06
 17/26 A kérdező kommentje:

Állítottam ennek az ellenkezőjét? Hogy jön ez ide?

2022. szept. 30. 12:08
 18/26 anonim ***** válasza:
77%

"a hangos (kisebbségi) többség, a lepontozó kommandók, a gyalázkodó válaszok elüldözték a jobboldaliakat."

Istenem, nem sül a bőr a képetekről ezzal az állandón áldozati maszlaggal? Mindig jön ez a duma, hogy a liberálisok utálják a jobboldaliakat, meg mindent, ami magyar. Hát a nagy lóf.szt: semmi bajom a jobboldalisággal, a fidesszel sem az a bajom, hogy jobboldali, hanem hogy uszít, hergel, hazudik és lop.

Van fogalmad róla, miket kaptam én itt liberálisként? "magyargyűlölő", "libbant agyhalott", "hazaáruló", "b.ziimádó", és még sorolhatnám.

A kedvencem, mikor jönnek azzal, hogy nem hatnak az ész érvek, amikor az ész érvek kb azon a szinten mozognak, hogy a nyugat át akarja operáltatni a gyerekeket, meg kiirtani a fehéreket, és én olyan hülye vagyok, hogy nem látom.

"A két oldal nem csak ellentéte de ellensége is egymásnak, minthogy a globalisták a nemzeti közösségek elpusztítását akarják!"

Pontosan ez a bajom az olyan pártokkal, mint a fidesz: "ellenség", "elpusztít", állandóan ez megy. Mert nekik ez az érdekük, hogy mi ellenségként tekintsünk egymásra. Úgy építik a nagy nemzetközösséget, hogy minket ugrasztanak egymásnak. Valahogy nem érzem ezt a nagy nemzetösszetartó szándékot a fideszben.

2022. szept. 30. 12:08
 19/26 anonim ***** válasza:
75%
18 Az ellenzék hergelését nehogy megemlítsd..kicsit se vagy elfogult.🤡
2022. szept. 30. 12:11
 20/26 anonim ***** válasza:
51%

"8 Az ellenzék hergelését nehogy megemlítsd..kicsit se vagy elfogult.🤡"

Valóban megemlíthettem volna, csak arra akartam kilyukadni, hogy senki ne játssza az áldozatot, hogy őt itt hogy bántják. Az ellenzékiek se.

2022. szept. 30. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!