Liberálisok, feministák! Mit szóltok ahhoz, hogy az európai szélsőjobbot egyre inkább nők vezetik?
Giorgia Meloni, Marine Le Pen, Dúró Dóra stb. egyre több a női szélsőjobboldali politikus.
Mit gondoltok erről? Nem okoz törést bennetek?
Öhm, kérdező, ezúttal mit mostál össze?
A feministák egyik célkitűzése, hogy a nők nagoybb arányban legyenek képviselve a vezető pozíciókban, politikában. Az általad melített példák ennek egy sikerkezdeménye. (azért nem mondom, hogy iskere, mert arányait tekintve még mindig nagyon alulreprezentáltak)
Tehát az ilyen sikereknek lehet örülni.
Ennyi.
Arról, hogy milyen pártot képviselnek, stb... az nem szempont.
Nem tudom, hogy a két csoport hogy van vele, de én ezt mindig is így láttam, hogy a könyörtelenül racionális gondolkodás az mindig is egy női meló volt, míg a romantika az mindig a férfiaké.
A személyeket (a felsoroltakat is) most zárjuk ki ebből, úgy kérdezem, mert az felesleges!!! Ez hogy összeegyeztethetetlen? A mai értelemben vett liberalizmus (nem a klasszikus értelemben vett, ma politikában nem létező liberalizmus) ill. a feminizmus a radikalizmussal, ha úgy tetszik a szélsőséggel...
Szerintem mind a három szemellenzős, erőszakos. Nézz már körbe hogy fordult meg a világ! Hogy a baloldalé volt a liberalizmus, lett mára a véleményterror (itt ne Magyarországra gondoljunk), az erőszak és lett része ez a "liberalizmusnak" (nonszensz)! Ha csak azt nézed meg mi volt anno az antifa, és mi ma? Hogy néznek ki? Hogy vonulnak fel? Erőszakkal élnek és úgy öltözködnek, ahogy azok, akik ellen anno felvonultak! És minden így változott! Aki küzdött az erőszak ellen, a kirekesztés ellen, az egyenlőtlen bánásmód ellen, a kettősmérce ellen, az ma erőszakkal, kirekesztéssel, egyenlőtlen bánásmóddal és kettősmércével próbál legyőzni mindent, amivel nem ért egyet, amit károsnak tart, legyen az személy vagy csak egy meglátás! Szóval ez gusztustalan, akárhogy is nézzük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!