Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges egy Szlovák-Magyar...

Lehetséges egy Szlovák-Magyar háború?

Figyelt kérdés
Gondoljatok bele amilyota szlovákia meg alapult csak az egymás iránti gyülölet a közös velük és mostanába divatba jött a "megverték mert magyar" "megölték mert magyar" és sorolni lehetne az egyéb dolgokat...
2010. szept. 26. 17:31
1 2 3 4
 31/35 Harrr ***** válasza:
69%

Látom magas pontszámom van :D

Kicsit más megközelítés:

Az nem elég, ha XY azt mondta neked, hogy régen így volt ez és ez. Felületesen olvasni pedig kár a történelmet, fontos részleteket nem lehet úgy felfogni. Jobb utánaolvasni, utánanézni alaposan/alaposabban. Nehéz hiteles információforrást találni, de érdemes kutatni. És inkább ne írj ki a kérdésedhez olyan dolgokat, hogy nem tudod , Neumann János nevét hogy írjunk, meg amit ő kitalált, az nem számítógépes mütyür, meg izé volt, meg valami számgépes dolog. Kvantummechanika, lineáris analízis, számítástechnika, és sorolhatnám még mi volt az a terület, ahol ténykedett. Nem gugliztam hozzá, ezt például véletlenül tudtam. Nem mondom hogy alapműveltség, de kicsit legalább rákereshettél volna.

Tudod ez az úgy tudom, úgy olvastam, de nem emlékszem rá jól, kb úgy volt csak, stb azt a képet festi rólad, hogy vagy nem vagy több 14nél, vagy buta vagy. És ezt ne vedd sértésnek, ez csak egy kritika, vedd könnyedén.Gondolkodj el rajta.

A példáid nem voltak rosszak,sőt. A Magyar nép hősiesen küzdött ezer és ezer csatában. De ma már nem az nyer akinek a legkeményebb az ökle, és legnagyobb a pofája. Legfeljebb csak úgy tűnik....

Ha ki akarunk innen emelkedni, az csak kemény munkával, sok küzdelem árán lesz lehetséges. És itt küzdelem alatt nem országok közötti háborúkat értek. Az iskolarendszerünk megreformálásával felnevelhetünk egy olyan generációt, amelyik "legondolkodja" a térképről a többi népet. Egy jó gazdasági programmal a környező országok tőlünk válnának függővé, nem kell ide háború, ha már úgyis mindenük a miénk. Sorolhatnám, de meguntam :D

2010. szept. 27. 19:49
 32/35 A kérdező kommentje:

KÖszi az épitő kritikár :) Neuman JÁnosrol(még mindeig nemt om hogy kell leirni XD) kb 3 éve tanultam róla ám koromat eltaláltad :D google-zni nem nagyon szoktam acska akkor ha olyan dologról van szó amiről fogalmam nincs:ám ha valakit megsértetem elnézést.Ám tudom hogy nem le butáztál nem is sértödtem meg (mert nem igaz :) )igazábol sokan mondják hogy okos egy ember vagyok(nem azért mondom mert én vagyok a legokosabb nem vagyok olyan ember)Töriből is őtös vagyok csak azt mondták mindig sokat kérdezek de hisz ez természetes ha egy meber nem tud valamit akkor megkérdezi nem :D.Na mind1.

Kösz az épitő kritikát :)

2010. szept. 27. 21:22
 33/35 anonim ***** válasza:
90%
Szlovákiát le kell söpörni a föld színéről, vezetőiket pedig kivégezni.
2010. szept. 30. 10:19
 34/35 anonim ***** válasza:
Te " kérdező " okos vagy korodhoz képest. Neumann Jánost leszámítva , ő találta fel a számítógépet..:)
2013. márc. 25. 02:11
 35/35 anonim válasza:
Én csak tippelek, hogy nem. Velem tök jófejek voltak! :D Meg is hívtak fagyizni! :D Egy forintomba se került! EZ CSAK TIPP! De ahoz képest elképzelhető, hogy lesz!
2014. jún. 6. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!