Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 425 forintnál is már járt az...

Árokpart kérdése:

425 forintnál is már járt az euró. Most viccen kívűl őszintén ha nem is a kormánynak, de Orbán Viktornak nem kellene lemondania?

Figyelt kérdés
Legalább egy miniszterelnökcsere lenne a kormányon belül hasonlóan mint 2009-ben, már szerintem az is megnyugtatná a piacokat.
2022. szept. 29. 14:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Az a baj, hogy itt az emberek soha nem tanulnak. Akiknek kampány alatt elég volt a szmájlís plakát meg a Miniferi, az szerintem fizikailag képtelen a gondolkodása megváltoztatására. Már akkor fel kellett volna háborodni azon, hogy a politikusok mégis minek tartják őket. De nem, tapsoltak ennek.

Aztán persze itt felháborodnak, ha valaki lebirkázza őket vagy béééget.

2022. szept. 29. 14:56
 12/25 anonim ***** válasza:
Én nem
2022. szept. 29. 14:56
 13/25 anonim ***** válasza:
27%
Politikai bizonytalanság általában felidegesíti a piacokat, és csak még gyengébb lenne a forint. Most spórolni kell, és javítani a fizetési mérlegen, nem lemondogatni.
2022. szept. 29. 14:58
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

"A forint gyengülése Orbán eszmefuttatása szerint azt jelenti, hogy tulajdonképpen "ellopják a pénzt az emberek zsebéből", mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér. "

[link]

2022. szept. 29. 14:59
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Mit foglalkozol vele? Forintban kapod a fizetésed nem, tankolni is 5000 forintért tankolunk, nem mindegy, érint minket? Aggódjon az akinek Eurója van.

Tegnap meg 1 euró után adtak 413 forintot, ma már adnam 422. is.

Ha ennyire nagy baj lenne nem kapnánk ilyen sok forintot, a kormányunk ha ilyen jól teljesít amit a libsik még mindig nem ismernem el 500 forintot is fog érni a forint. 🤪😜

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, mert mind tudjuk az ország előre megy nem hátra 🤪😜😄🤣

2022. szept. 29. 15:00
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, ha lehetne szivecskével like-olni, akkor már kiszivecskéztelek volna!

cuppantós

2022. szept. 29. 15:01
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

Ne is álmodj. döbrögi nélkül nincs fidesz.

Már én is ott tartok, hogy hátra dőlök és végig nézem. 12 évad után eléggé leült és kiszámítható lett ez a sorozat ahhoz, hogy felhúzzam magam rajta. A finálé még most jön! Remélem olyasmi lesz a vége, mint a Ceausescus sorozatnak! :D

2022. szept. 29. 15:01
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
A piacokat kb egy dolog nyugtatná meg: ha a kormány teljesen eltörölné a rezsicsökkentést. Ezt akarod, árokpart?
2022. szept. 29. 15:27
 19/25 anonim ***** válasza:
94%
18: egyáltalán nem csak ez nyugtatná meg, egy EU megállapodás elég lenne
2022. szept. 29. 15:30
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
18as, szerintem valamit félre értesz, a piacokat nem a rezsicsökkentés eltörlése nyugtatná meg, hanem, ha Orbán eltünne a politikából, a pártjával együtt.
2022. szept. 29. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!