Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az mit árul el, hogy az...

Az mit árul el, hogy az abortuszpárti tüntin mindössze párezer ember lézeng?

Figyelt kérdés

Átlagéletkor 16 év.

[link]

2022. szept. 28. 20:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
88%
Én pl abortuszpártiként nem is hallottam, hogy ven/volt tüntetés. De amúgy azért, mert ebben az országban a semmit nem lehet tüntetéssel elérni. Ékes példa a tanárok bérének a kérdése, vagy a KATA-s tüntetés. Hiába megy ki x ezer ember x ideig, ugyanúgy nem változik semmi. Mert nincs demokrácia. Ha az lenne, akkor nem az emberek megkérdezése nélkül egyik napról a másikra a haverokkal összebeszélve kormányoznának rendeletekkel, hanem az embereket bevonva, a véleményüket meghallgatva irányítanák az országot. Jó kérdés, hogy ez miért nem tud megvalósulni itt. Ja persze, tudom, a meleg migránsok miatt, akik Soros és Gyurcsány segítségével óvodásokat operálnak át. Miattuk. Nyilván.
2022. szept. 28. 20:54
 12/44 anonim ***** válasza:
94%
A kérdés feltevése például annyit feltétlenül elárul, hogy már megint magadfajta taknyos náci suttyók akarják eldönteni, hogy mit és mit nem tehetnek nők a saját testükkel :)
2022. szept. 28. 21:40
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

44 vagyok, ott voltam. A párom 46, ő is. A körülöttem lévő több száz ember átlagéletkora 25-30 körül lehetett, a tüntetés utolsó szakaszában pl. két 60 körüli nő állt mögöttem. És még engem is megdöbbentett, milyen sok fiatal férfi jött ki, a tüntetők min. harmadát férfiak tették ki. (Jó hír a nőknek, hogy vannak még gondolkodni és együttérezni képes férfiak.)

Ezt a 16-os átlagéletkort szerintem te se gondoltad komolyan, vagy nagyon nem megy a matek.

"Mindössze párezer ember lézeng", nos, igen, korlátolt, fideszes retorikával így is lehet fogalmazni. Meg lehet úgy is, hogy szerda este több ezren tüntettek a Kossuth téren a rendszer egy újabb, a végtelenségig aljas és gusztustalan húzása ellen, és a tüntetők a szakadó eső ellenére is folytatták a demonstrációt a Belügyminisztérum előtt.

2022. szept. 29. 00:01
 14/44 A kérdező kommentje:
12: és szerencsére mi is fogjuk eldönteni :)
2022. szept. 29. 00:18
 15/44 anonim ***** válasza:
86%
#14 olyan szép, hogy nem is tagadod a 12-es jelzőit 😂 mindent elmond 😂
2022. szept. 29. 00:42
 16/44 A kérdező kommentje:
Mit tagadjam? Úgyis nácifasisztahímsovinisztaszexista nektek mindenki, aki a véleménybuborékotokon kívül esik. Akkor inkább leszek náci, te meg meghallgatod szépen a szívhangot.
2022. szept. 29. 01:02
 17/44 anonim ***** válasza:
96%

"Akkor inkább leszek náci, te meg meghallgatod szépen a szívhangot."

Nincs is szebb dolog a saját magát nácinak valló fidernyáknál.

2022. szept. 29. 01:16
 18/44 A kérdező kommentje:
Érdekes azért, hogy te nácizol, miközben te küzdesz a magzatgyilkosság jogáért. :D
2022. szept. 29. 01:20
 19/44 anonim ***** válasza:
96%
Én a testi autonómia, és testi önredelkezés elidegeníthetetlen jogáért harcolok (ami önmagában vicc, hogy ezért harcolni kell). És nem tudsz meggyilkolni valamit, ami nem tud életben maradni. Tudom, hogy fáj ezt elfogadni, de attól még tény.
2022. szept. 29. 01:26
 20/44 anonim ***** válasza:
96%

#20 “ Egy másik ember teste felett nem önrendelkezhetsz, mert a magzat teste a magzaté, nem a tiéd drága életem.”

Akkor maradjon életben egyedül. Vagy a kórházban gépekkel. Ja, hogy nem tud. Akkor mégis az anya teste. Hiszen a magzat nem tud életben maradni a saját testével.

“ Vagy ha mégis, akkor bármelyik "anya" hadd vághasson kampót a gyereke fejébe és szabdalhassa le a testrészeit akár felnőtt korában is, hiszen mi változna meg a születéssel, attól az még az anyja teste marad. ”

A születés egy nagy fordulópont az életképesség szempontjából. Mert onnantól (meg igazából a terhesség utolsó trimeszterében) a magzat már elég fejlett, hogy életben maradhasson, ha segítséggel is. Onnantól már önálló életre képes. Érted a különbséget?

Amúgy meg érdemes neked kérdést kiírni, ha mindenki hülye, aki nem ért veled egyet.

2022. szept. 29. 07:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!