Az mit árul el, hogy az abortuszpárti tüntin mindössze párezer ember lézeng?
44 vagyok, ott voltam. A párom 46, ő is. A körülöttem lévő több száz ember átlagéletkora 25-30 körül lehetett, a tüntetés utolsó szakaszában pl. két 60 körüli nő állt mögöttem. És még engem is megdöbbentett, milyen sok fiatal férfi jött ki, a tüntetők min. harmadát férfiak tették ki. (Jó hír a nőknek, hogy vannak még gondolkodni és együttérezni képes férfiak.)
Ezt a 16-os átlagéletkort szerintem te se gondoltad komolyan, vagy nagyon nem megy a matek.
"Mindössze párezer ember lézeng", nos, igen, korlátolt, fideszes retorikával így is lehet fogalmazni. Meg lehet úgy is, hogy szerda este több ezren tüntettek a Kossuth téren a rendszer egy újabb, a végtelenségig aljas és gusztustalan húzása ellen, és a tüntetők a szakadó eső ellenére is folytatták a demonstrációt a Belügyminisztérum előtt.
"Akkor inkább leszek náci, te meg meghallgatod szépen a szívhangot."
Nincs is szebb dolog a saját magát nácinak valló fidernyáknál.
#20 “ Egy másik ember teste felett nem önrendelkezhetsz, mert a magzat teste a magzaté, nem a tiéd drága életem.”
Akkor maradjon életben egyedül. Vagy a kórházban gépekkel. Ja, hogy nem tud. Akkor mégis az anya teste. Hiszen a magzat nem tud életben maradni a saját testével.
“ Vagy ha mégis, akkor bármelyik "anya" hadd vághasson kampót a gyereke fejébe és szabdalhassa le a testrészeit akár felnőtt korában is, hiszen mi változna meg a születéssel, attól az még az anyja teste marad. ”
A születés egy nagy fordulópont az életképesség szempontjából. Mert onnantól (meg igazából a terhesség utolsó trimeszterében) a magzat már elég fejlett, hogy életben maradhasson, ha segítséggel is. Onnantól már önálló életre képes. Érted a különbséget?
Amúgy meg érdemes neked kérdést kiírni, ha mindenki hülye, aki nem ért veled egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!