Tegnap a partizán Gyurcsány Ferenc interjúján lévő acsarkodó kommenthuszároknak van valami alternatívájuk, vagy csak okoskodni tudnak?
Szerintem Gyurcsány akkor tenne a legjobbat, ha elhúzna a francba a politikából. Teljesen, feleségestül, mindenestül (pedig a Klárát egy nagyon okos nőnek tartom, de esélytelen bármire is mert össze van gyurcsányozva). Nekem amúgy személy szerint nincs nagy bajom vele (nem nagyobb mint bármelyik átlagosan gyökér politikussal), de a magyarok többségének konkrétan Gyurcsány-fóbiája van. Amíg ő van, és lehet rá hivatkozni, addig a fidesz sem megy innen sehova.
Szerintem amúgy a Márki-Zay egy teljesen vállalható alternatíva volt. Igen, nem tapasztalt politikus, ezért sok hülye mondtat jött ki sajnos a száján. Amit amúgy ha kontextusban meghallgattál, elolvastál, akkor nem is lett volna hülyeség, de a rutinos lejáratók így teljesen ki tudták forgatni a szavait. De ő legalább kiállt a választói elé a vereség után. Gyurcsány nem. Sőt, most olyat tudott megint mondani, hogy nem is ők szenvedtek ám vereséget, hanem a Márki-Zay. Azért ekkora gerinctelen féregnek nem kéne lenni.
A végére pedig csak küldeném mindenkinek az Orbán, verd ki a Ferinek című számot. Nem mai, de aktuális. Amíg ő van nekünk, addig a magyar politika arról fog szülni, hogy ő meg Orbán veri egymásnak, az ország meg szopik közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!