Tényleg Gyurcsány embere mindenki az ellenzékben?
Gyurcsány meg Soros emberei. 😂😂😂
Csak fura hogy 12 év után minek Ferikével foglalkozni, és visszahozni a multat…Ami most megy akkor azt majd 2100.-ban is mondhatja majd hogy a Fityesz miatt tartunk itt ahol🥲
Nem azok és nem is gondoljuk ezt.
Ti állandóan a "minden" meg "mindenki" világában lebegtek és nem értitek meg hogy ha valakire rámondják, hogy a gyurcsány embere akkor nem mindenkire mondták, hanem arra az illetőre. Ha 20-ra akkor meg 20-ra és akkor sem mindenkire.
Ettől teljesen más, hogy összefogtak gyurcsánnyal mind. Igen, mind, akik az ellenzéki összefogásban benne voltak, közös listán indultak, közös jelöltet indítottak, azok mind egy csoportot alkotnak gyurcsánnyal is. Ha ezt a közösséget felvállalták a választási győzelem érdekében akkor vállalják fel másban is!
Gyurcsány nem fizet a legtöbb ballibesnek. Miért tenné? Tök egyedül, maguktól olyan ostobák, hogy összeálltak vele. Akkor minek kellene érte még fizetnie is?
Ami biztos, hogy Gyurcsány Orbán embere.
A segitsége nélkül nem lett volna ennyi 2/3-ad.
#1 "Csak fura hogy 12 év után minek Ferikével foglalkozni, "
Azért baz+, mert gyurcsány most is ott ül a parlamentben, te juttattad oda be a szavazatoddal sokadszorra és te kormányra is juttattad volna ha rajtad áll. Azért kell vele foglalkozni mert a legerősebb ellenzéki párt vezetője és tulajdonosa, a felesége éppen most állított fel egy árnyékkormányt ugyanazon dk másik vezetőjeként és EP képviselőjeként.
“Azért baz+, mert gyurcsány most is ott ül a parlamentben, te juttattad oda be a szavazatoddal sokadszorra és te kormányra is juttattad volna ha rajtad áll.“
Én biztosan jutattam oda? Nem is szavazhattam …🤣🤣🤣
“ te juttattad oda be a szavazatoddal sokadszorra és te kormányra is juttattad volna ha rajtad áll.“”
Most elmehettem volna, de úgy éreztem hogy hamarosan úgyis leppatanok nem leszek keleti országban aztán nem akartam befolyásolni a dolgokat.
Nem kell bizonyíték. Elhiszik. Tényleg megérdemeljük a sorsunkat.
(az új 2/3-ad is jó nagy hazugságokkal lett meg, azokat is elhitték)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!