Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Választás előtt,minden gyakori...

Választás előtt,minden gyakoris kérdésnél miért a baloldal győzött 90 százalékkal?

Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 09:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%
Áprilisban is ezt sulykoltátok, hogy a fidesznek befellegzet és mégis ők nyerték meg a választásokat.
2022. szept. 27. 13:29
 22/24 anonim ***** válasza:
40%

21-es, nem tudom ki sulykolta (legfennebb a nagyon naiv emberek). Én akkor is elsöprő fidesz-győzelemre számítottam és le is írtam ezerszer itt is, hogy 12 év szisztematikus néphülyítés, az oktatás tudatos lerohasztása, óriási összegekből finanszírozott szisztematikus agymosás után NINCS ESÉLY, ezt az országot bekebelezte egy maffiapárt és megszűnt a tényleges demokrácia.

Kerek tizenegy éve mondom, mióta átalakították a választási rendszert és lebontották a jogállamot! A "villámgyors" EU-nak több mint egy évtized kellett hozzá, hogy képes legyen hivatalosan kimondani...

Szó sincsen róla, hogy a pártállami rezsim leváltható legyen!

Abban még hittek sokan (de én személy szerint erre is kevés esélyt adtam), hogy talán nem lesz kétharmad, hogy esetleg több mint egyharmadnyi értelmes, gondolkodni tudó, jóérzésű ember maradt még Magyarországon, 12 év ámokfutása ellenére is...

Tévedtek. Én a háború kitörésének napjaiban leírtam már itt is, hogy szerintem ez végleg eldöntötte a kétharmadot is. Persze lepontoztak a sajátjaim, mert abban a nagy ellenzéki reménykedésben nem látták a fától az erdőt. De talán én sem láttam volna, ha belföldről nézem a dolgokat, mert más nyakig lenni a sz..rtengerben és más kívülről, fölülről rátekintve észrevenni, hogy nincsen belőle kiút (csak az elvándorlás egyedül).

Azok az ellenzékiek, akik még reménykednek, kétségbeesett emberek, mert valamiért nem tudják vagy érzelmi okokból nem akarják elhagyni az országot, ezért hinni próbálják, hogy megváltozhat még.

Ők még próbálják kiskanállal és pálinkáspohárral kilapátolni a trágyát a medencéből, és nem veszik észre, hogy a küzdelmük értelmetlen, mert akik érdekeltek benne, óriás lapáttal lapátolják befelé.

A bivaly szeret sárban dagonyázni, a disznó is elhempereg a saját ürülékében, akármilyen nehéz elhinni, de sokan ÉLVEZIK azt az életet, ami civilizált élőlénynek visszataszító.

Akkor is azt mondtam, most is: EL KELL ONNAN MENNI. Akkor omlik össze hamarabb az egész rezsim, ha nem finanszírozzák tovább értelmes, jó képességű, sokat adózó emberek!

A zsák krumpliért szavaztatott segélyen élők, a láncszavaztatott közmunkások nem fogják gazdaságilag fenntartani a rezsimjüket, ahogy a szerencsétlen, napi megélhetésükért reszkető, a kormány által megvezetett vidékiek sem!

El kell onnan jönni mindenkinek, aki csak teheti, és ha beletelik is pár évtizedbe, de összeomlik a rezsim magától is. Magyarországon nincsenek erőforrások, se gáz, se kőolaj a föld alatt, hogy a rezsim mocskos vezetői azok eladásából finanszírozzák a diktatúrát!

Az ellenzékieknek észre kellene venni végre, hogy ŐK PÉNZELIK a rendszert! Az ő adójukat lopják szét!

Közmunkások, segélyen élők és nyugdíjasok felvásárolt szavazatain uralkodnak a nyugatos városi polgárság fölött! Elég a választási térképekre nézni: Budapest, Szeged, Pécs az ellenzéki városok!

Fizetitek az adót mint a hülyék orbánnak és bűnbandájának, azok meg közmunkások szavazataival uralkodnak rajtatok és jót röhögnek, milyen idióták vagytok!

A három milliós szavazótáboruk az egyharmadát sem adózza annak, amit a két millió ellenzéki adózik a közösbe együtt! Ellenben tele vannak a ti adótokból élőkkel, közmunkástól nyugdíjasig, közpénzrabló oligarchától segélyen élő szerencsétlenig!

Egyszerűen NEM KELL FINANSZÍROZNI ŐKET TOVÁBB!

2022. szept. 27. 14:03
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
Ebben a baloldali véleménybuborékban ez nem túl meglepő akkoriban sokan írták,hogy nagy koppanás lesz a választásokon de nekik akkor nem hittek.
2022. szept. 27. 17:40
 24/24 anonim ***** válasza:

23-as: Szerintem nincsen véleménybuborék, és a legtöbb baloldali tudja, hogy nem sok esély van a demokrácia vagy a jogállam visszaállítására Magyarországon.

Egyszerűen csak az ember olyan, hogy nem tud remény nélkül élni. Muszáj hinnie, hogy lesz még egyszer jobb is, ahhoz, hogy fel tudjon kelni másnap és legyen ereje dolgozni, létezni. Aki élt Ceaușescu Romániájában, az érti ezt (én éltem). Akkor is így léteztünk, hinnünk kellett, hogy a soha végetérni nem látszó, reménytelen diktatúrának egyszer valahogy mégis vége lesz.

Nekünk szerencsénk volt, láthattuk menekülni, mint egy kutyát, a diktátort. De a legtöbb embernek, aki diktatúrában él, sajnos nincs ilyen szerencséje. Sztálin is békésen, ágyban, párnák közt halt meg, Kim Ir Szen is, Putyin is jól megvan, köszöni szépen. Orbánt sem hiszem, hogy le lehetne váltani - de aki még kitart Magyarországon, annak hinnie kell benne.

Mert a remény a legmakacsabb dolog a világon. Hát reménykednek...

2022. szept. 28. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!