Árokpart kérdése:
Jól látom, hogy a GYK a baloldal fellegvára?
Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 00:28
1/28 anonim válasza:
Nem biztos. Szerintem az értelmiségi, konzervatív emberek többsége nem megy le, hogy szint alatt vitatkozzon korlátolt, műveletlen emberekkel.
2/28 anonim válasza:
Igen. Viszont nagyon gyenge érvelőik vannak itt. Idekövült őskomcsik. De én így is élvezem inni a könnyeiket, hogy lepontoznak állandóan. Itt legalább többségük van. Meg kell hagyni nekik ezt az örömöt. 😄
3/28 anonim válasza:
Nem csak, itt mindendféle tahó képviselteti magát. Bár úgy érzem tényleg lehet valamennyi balliberális túlsúly.
5/28 anonim válasza:
gyakori, pesten hallottam, reddit, meg még biztos van jó pár ilyen hely nekik ilyen kis széfszpészként, de addig jó amíg itt tobzódnak, amikor választás van és ténylegesen cselekedni is kell valamit akkor mindig csúfosan lebőgnek, lásd ápr. 3-at és az azt követő időköziket
7/28 anonim válasza:
Hát igen. Kívánok nekik minél több cigányt a szomszédságukba.
8/28 anonim válasza:
Nem, ugyanúgy rosszul látod mint minden mást magad körül.
9/28 anonim válasza:
Ide tényleg vicc balosok írogatnak.
Nagyon ritkán el lehet csípni egy-egy értelmes kommentet is tőlük, de nagy része csak krumplizás meg a többi hülyeség.
10/28 anonim válasza:
Háááát gondolom neked az a balos akinek nincs bélsár a fűrered farából a nyelvén.
Inkább sok magát jobboldalinak állító fidesz bér troll van itt. Vicces látni mikor 4 acc ugyan azokat a helyesírási hibákat nyomja és előadja hogy nem több accról ír :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!