Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól látom, hogy a GYK a...

Árokpart kérdése:

Jól látom, hogy a GYK a baloldal fellegvára?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 00:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
80%

A fideszesekre (kommunistákra) szavazók nagyrészének iskolája sincs, csak párezer forintért benyomták az x-et.

Az a pár komcsi akinek érdeke a fidesz, az pedig nem tud érvelni.

Egyébként attól hogy valaki utalja a kormányt, nem lesz baloldali

Ha nem szereted a kakaóscsigát, nem jelenti azt hogy a fahéjasat megeszed.

2022. szept. 25. 16:01
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

itt az 5-ös na ma hol voltatok ballibernyákjaim? 2 kettő időközin a 2 korábbi balos fellegvárból egyet ismét elhozott a csutinak a pártja, csak itt nagy a szátok:D

de ez pont jól van így, amíg az ország működésébe nem szóltok bele

2022. szept. 26. 01:15
 23/28 anonim ***** válasza:
90%

Én sem merem vállalni a véleményemet. Valódi jobboldali vagyok. Tapasztalati rasszista.

Gyűlölöm a cibbányokat, rühellem a Fideszt ÉS a baloldalt is, támogatnám a tűzparancsot a határon, undorodok a buzeránsoktól stb.

De hol merném én ezt a véleményemet vállalni, amikor multinál dolgozok, Keleten lakok és az életteremben sajnos rengeteg a mocskos!?

Hát nem akarom én egy nap azt hallani, hogy késes cibbányok verik az ajtómat, vagy szétverik a kocsimat, vagy kirúgnak a munkahelyemről...

A nemzetben gondolkodás ma már üldözendő és az igazi képviselőinek rejtőzködnie kell.

2022. szept. 26. 06:56
 24/28 anonim ***** válasza:
65%

Ezért nézik le a tényleges jobboldaliakat, mert komplexusos gyűlölködőkkel kevernek össze.

Magyarnak lenni nem az hogy utalsz mindenkit (az orszag bűnözői nagyresze cigány de aki változtatni akar segítem) hanem a magyar kultúrát (zene, ételek, tánc stb) szereted és támogatod.

2022. szept. 26. 09:07
 25/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nagy részben a baloldal fellegvára.

Lehet, hogy van itt 1-2 fizetett troll is.

De szerintem a többség az a meggyőződéses baloldali "érzelmű", aki kompenzálni akar valamit a kis életében (mondjuk jópár tucat elvesztett választást) és azt gondolja ennek legmegfelelőbb formája arc nélkül butaságokat írni ide.

Néhányan azt gondolják jól érvelnek (ha-ha), műveltek (aham), okosak (de mennyire), közben sajnos semmi vitakultúrájuk. Olyan Vágó Pista - Baló György keverékek.

2022. szept. 26. 09:16
 26/28 anonim ***** válasza:
89%
Az a Baló György - Bolgár György a megbeszélős.
2022. szept. 26. 09:58
 27/28 anonim ***** válasza:

A gyűlölet az eredmény, nem az ok. Ha azt látod, hogy az országodban van egy csoport, amelyik csak bűnözik; ököllel, késsel, vascsővel stb veri a magyart, meg is gyilkolja; aki nem tartja be még a legalapvetőbb normákat sem; amelyik nem dolgozik, csak ellik - azt ösztönösen megutálod. Ha pedig a te életteredben is érzékeled nap mint nap a káros hatásukat, akkor meg is gyűlölöd. Hiszen a magyarok félnek tőlük, nem tudnak tőlük aludni, nincs nyugalmuk, szemétkupacot csinálnak a környékből.

Megérdemlik minden gyűlöletünket. Csak remélem, hogy eljön egy második Führer, aki megneveli ezeket a parazitákat.

2022. szept. 26. 10:06
 28/28 anonim ***** válasza:
46%
Nem, hozzádhasonló szélsőjobboldali életképtelenek melegágya.
2023. febr. 27. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!