Miért mondják a liberálisok, hogy az abortusznak gazdasági okai vannak, amikor gyermekvállalás esetén 30 éves korig SZJA-mentesség van?
A lehasználtság fejben dől el. Amúgy amit én mondtam, hogy egy srác 14 év alatt megdug 10 nőt, az még nem is kirívó, elég átlagos egy szám. A hedonizmusra nem tettem utalást, te kezdtél el orgiákat, meg drogokat felhozni. Én csak arra utaltam, hogy nem egy életbiztosítás az első partnerrel családot alapítani.
Olyan dolgokat vizionálsz ebbe a beszélgetésbe, amiről szó se volt.
Kérdező, te nagyon beteg vagy:D Egyedül te beszélsz drogokról meg orgiákról:D Nagoyn hiányod van, haver? Figyelj, szerintem megoldható, hogy itt páran összedobjunk neked egy lányra valót, szerintem meg fog sajnálni épp elég ember, hogy aprópénz legyen fejenként.....;D
Vagy ha ennyire görcsös vagy, verd ki, az is jó, utána könnyebb lesz, és nem fogsz olyanokat vízionálni amit leginkább csak te akarsz:D
Te hoztad szóba az orgiát, meg a drogokat...
"Igen, nagyon szükség van arra, hogy szétidd, bulizd, dugd magad mint egy baromállat, mert aki ezt nem csinálja, az nem is élt, mi?"
Túltoldad kérdező. A feministák és a ballibsik az elmúlt évszázadban elültették a nők fejében, hogy az orgazmusuk ugyanolyan fontos mint a férfiaké. Ez pedig biológiai képtelenség.
Az biológiai képtelenség, hogy a nőknek van orgazmusuk? 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!