Lehet,hogy az ellenzéki oldal úgy fog kinézni,hogy lesz a Dk,az Összefogás(Mszp,Monentum,Jobbik Lmp),Mzp pártja plusz a Jakab féle néppárt?
Figyelt kérdés
#Elllenzej
2022. szept. 26. 12:00
1/4 anonim válasza:
Lehet. Bár nem hinném, hogy ennyi párt talpon marad 2026-ig.
2/4 anonim válasza:
Igen, lehet ilyennek is látni. De nem érdemes.
3/4 anonim válasza:
Az egész parlamentet fel kéne oszlatni a csába itt és most.
Nem tudom, melyik okoz nagyobb kárt az országnak, a fidesz, aki most ir ki minket Európából teljesen és tönkreteszi az ország jelenét és jövőjét -és akkor nem is emlitem azt, amit a múlttal csinál-, vagy ez a kbsztt álellenzék, akik, még ilyenkor is ezt csinálják és az együttműködés legkissebb jelét sem képesek kipréselni magukból, hogy legalább valami alternativ állehetőséget biztositanának Orbán ellen.
Húzzon el mindenki ebből a trágyadombból.
4/4 anonim válasza:
Nagyjából. Bár Jakab pártja nem fog sokáig létezni. Az összefogást azt nem tudom, elég képlékeny a dolog. A jobbik nem hiszem, hogy benne lesz. A Momentumban is kételkedem. Szerintem az Mszp-lmp-párbeszéd fog egy párttá alakulni és ők lesznek az összefogás. A DK pedig még mindig az ellenzék aláásásán fog dolgozni mint ahogy eddig is tette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!