Mit gondoltok meddig mehet még ez dragulas,fizetés 30.-ára elfogy, nincs pénz semmire?
Figyelt kérdés
Jó a Fidesz? Miért?2022. szept. 25. 12:43
1/16 anonim válasza:
Nem félünk és nem fázunk, Orbán Viktor a királyunk! 😏🥔💙🙏
2/16 anonim válasza:
Mindig számithatsz Orbán Viktorra és kapsz krumplit is!
3/16 anonim válasza:
Én olyan 50%-os élelmiszer drágulást várok jövő tavaszig,de elképzelhető hogy ez is naiv és optimista jóslat.az eurót 550 körül,dollárt 650 körülire várom,hozzátéve hogy tavasztól erősödhet a Ft.olyan nehéz tél lesz amilyen az '50-es években volt utoljára.abban sem vagyok biztos hogy nem lesz anarchia, lehet hogy egyszerűen kifosztják a hipermarketeket az éhezők százezrei,megkockáztatva hogy esetleg lelövik őket.
4/16 anonim válasza:
A következő hónapokban még szinte biztosan várhatóak további drágulások.
5/16 anonim válasza:
Kinek mit intézett a kormánya
6/16 anonim válasza:
A fideszhíveknek azon kellene elgondolkozniuk, hogy miért vagyunk élelmiszerinflációban Moldova ás Ukrajna között a második legrosszabbak Európában:
Moldova 38.4%
Hungary 33.1%
Ukraine 30.7%
...
Az energiaárak másokat is érintenek, szóval ez nem magyarázat erre.
7/16 anonim válasza:
Cseheknél ugyanez 19%, románoknál 18%, lengyeleknél 17%, stb.
8/16 anonim válasza:
Kinek mit intézett a kormánya, meg a 3 millió birka....
9/16 anonim válasza:
6) az alapvető élelmiszerek nem 33%-ot drágultak.kenyérben pl elsők vagyunk.de hogy ukrajnát még így is lehagytuk,mindent elárul a fidesz tevékenységéről.
10/16 anonim válasza:
"fizetés 30.-ára elfogy,"
Még jó hogy nálunk 1.-én jön a következő fizu az embereknek, azt az évi 6 db 31.-ét meg csak kibírják valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!