Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan ellenségesek...

Miért olyan ellenségesek mostanában főleg a fiatalok Orbán Viktorral szemben?

Figyelt kérdés
Sok fiatalt ismerek szinte mind utálja már Orbán Viktort. De ezt lehet látni a közösségi média felületeken is főleg például tiktokon is csak a szidás megy leginkább, de már itt is... miért?
2022. szept. 25. 10:25
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
91%
Én most hivnám fel a fiatalokat és kérdezném meg tőlük személyesen, miért olyan ellenségesek mostanában Orbán Viktorral szemben.
2022. szept. 25. 10:29
 2/32 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem az én korosztályomról beszélsz.

Azért, mert sok a woke.Főleg a fővárosban.

2022. szept. 25. 10:30
 3/32 anonim ***** válasza:
12%
2es és Orbán Viktor tehet róla, hogy sok a woke a fővárosban, ezért utálod?
2022. szept. 25. 10:31
 4/32 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem is tudom, se jövőkép se könnyű elhelyezkedés se reális bér, tényleg érthetetlen miért nem szeretik :D
2022. szept. 25. 10:33
 5/32 anonim ***** válasza:
86%

Mert az ő jövőjüket teszi tönkre és lopja szét.

Az idősek szeretik, mert nekik visszaadja a fiatalságukat, amely a Kádár-, esetleg a Rákosi-korszak egypártrendszerében telt el...

2022. szept. 25. 10:34
 6/32 anonim ***** válasza:
86%
Én azokat nem értem, akik szeretik.
 7/32 anonim ***** válasza:
17%

3#

Nekem Orbán teljesen közömbös.A szüleim szeretik, én viszont nem.De, nem is utálom zsigerből.Csinált hülyeségeket is és pozitívabb intézkedések is voltak.

Viszont, aki woke azt baromira utálom.Aki woke az mindenkit utál, aki nem liberális.

8/32 anonim ***** válasza:
78%
Vagyis, akkor ezek szerint Orbán Viktor utál mindenkit, aki nem liberális?
2022. szept. 25. 10:37
 9/32 anonim ***** válasza:
91%

Én még olyan jelenséggelnem találkoztam hogy elégedettek lennének vele az emberek és attól beszélnének a nyílt utcán hogy milyen jól kormányoz.ebből következik hogy rengetegen utálják.

Ma az átlagember nyomorog,vagyis ötből négy ember.

2022. szept. 25. 10:39
 10/32 anonim ***** válasza:
8%

Ennek több tényezője is van.

Te, mint megfigyelő. Valószínűleg nagyon balos a buborékod. Vannak fiataloknak olyan körei is, ahol Orbán elég népszerű.

A fiatalok. Orbán 12 éve van hatalmon, ennek jelentős részében teljhatalmon. A fiatalságban kódolva van a lázadóbb természet. Ez amolyan életkori sajátosság, kamaszkorban sok esetben már a tanórán jelentkezni is ciki. Az Orbánt kedvelők ezért feltehetően kevesebben is vannak. Ráadásul akik vannak is, azok is sokkal csendesebbek, az Orbánt utálók pedig hangosabbak a közösségi médiában, mert előbbik a cikik, utóbbiak a menők.

Orbán. Most már hosszú évek óta egyértelműen az idősebb generációnak, "Kádár népének" politizál (árstopok, rezsicsökkentés, idegenektől való félelem, nyugatellenes és moszkovita külpolitika). Ebben nagyon sikeres, de hát a mai fiatalok pont nem Kádár népe.

2022. szept. 25. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!