Miért olyan ellenségesek mostanában főleg a fiatalok Orbán Viktorral szemben?
Szerintem az én korosztályomról beszélsz.
Azért, mert sok a woke.Főleg a fővárosban.
Mert az ő jövőjüket teszi tönkre és lopja szét.
Az idősek szeretik, mert nekik visszaadja a fiatalságukat, amely a Kádár-, esetleg a Rákosi-korszak egypártrendszerében telt el...
3#
Nekem Orbán teljesen közömbös.A szüleim szeretik, én viszont nem.De, nem is utálom zsigerből.Csinált hülyeségeket is és pozitívabb intézkedések is voltak.
Viszont, aki woke azt baromira utálom.Aki woke az mindenkit utál, aki nem liberális.
Én még olyan jelenséggelnem találkoztam hogy elégedettek lennének vele az emberek és attól beszélnének a nyílt utcán hogy milyen jól kormányoz.ebből következik hogy rengetegen utálják.
Ma az átlagember nyomorog,vagyis ötből négy ember.
Ennek több tényezője is van.
Te, mint megfigyelő. Valószínűleg nagyon balos a buborékod. Vannak fiataloknak olyan körei is, ahol Orbán elég népszerű.
A fiatalok. Orbán 12 éve van hatalmon, ennek jelentős részében teljhatalmon. A fiatalságban kódolva van a lázadóbb természet. Ez amolyan életkori sajátosság, kamaszkorban sok esetben már a tanórán jelentkezni is ciki. Az Orbánt kedvelők ezért feltehetően kevesebben is vannak. Ráadásul akik vannak is, azok is sokkal csendesebbek, az Orbánt utálók pedig hangosabbak a közösségi médiában, mert előbbik a cikik, utóbbiak a menők.
Orbán. Most már hosszú évek óta egyértelműen az idősebb generációnak, "Kádár népének" politizál (árstopok, rezsicsökkentés, idegenektől való félelem, nyugatellenes és moszkovita külpolitika). Ebben nagyon sikeres, de hát a mai fiatalok pont nem Kádár népe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!