Miért indult el a távfűtés a panelekben már most szeptemberbe, amikor lehet nem lesz fűtés a téli hónapokban a háborús energiaválság miatt?
"De ezért miért kell fűteni?"
Azt gondolták, hogy a fűtéstől majd megjön az eszük.
"Mért nem dobjátok össze napelemre társas házba olcsóbb lenne"
Idén már teljesen le vannak kötve a napelemesek. Jövőre ez lesz várhatóan, de a mostani télre már nem lehet megcsinálni, mert nincs idő megcsinálni a fűtési szezonra.
"Nincs hideg egyáltalán, félpucéran ülök és itt nem is megy a fűtés. Miféle hidegről karattyolsz?"
Az Te vagy, többen meg fáznak már éjjel...
Távhős lakásban élek, egyáltalán nincs fűtés, sőt szeptemberben szokott lenni 1 nap próbafűtés-az sem volt még idén.
Nálunk minden évben okt. 15-én indult, kivéve tavaly, amikor meghibásodott valami és akkor nov 1-jén indult csak.
14) akkor miért az iskolákon spórolnak ha egyszer saját felhasználási hatáskörükben szavazták meg?
Nem az M1-ről kéne tájékozódnod és akkor találkoznál a valósággal..
Egyedi mérőórás, központi fűtéses panelban élek, tegnap elindult nálunk is egy enyhe temperáló fűtés, bár én megvoltam nélküle is.
"a panelosok buták"
Sokan, nagyon sokan lennének most a helyünkben. Én annyi rezsit fizetek összesen, mint elamennyi egy átlagos vidéki családi házban az áram rendszerhasználati díja.
Anyámék falun laknak, 75 ezres elszámoló számlát kaptak, és ez csak a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!