Mindenki várja már,hogy a balosok felébredjenek?
Figyelt kérdés
Belgium,Németország,Csehország elindult a domino effektus. Az elégedetlenség a hideg beköszöntével tovább nő. A jövőben várható hogy a ballibek letagadják politikai hovatartozásukat?Vagy "kilibbannak" az eddigi meggyőzödésükből és végre normális jobboldali emberek lesznek?2022. szept. 24. 12:31
11/11 anonim válasza:
"Én ébren vagyok és világosan látom, hogy az energia válságot az Európai Unió okozta a szankciókkal amit Orbán Viktor itthon tovább súlyosbított a kormányzásával amit lopás alapon végez. Továbbá az élelmiszerválságit az országunkban azt teljes egészében az Orbán kormány okozza szintén a lopás alapú forintgyengítő kormányzásával. Eléggé ébren vagyok?"
Fideszes vagy?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!