Belgium,Németország,Csehország elindult a domino effektus. Az elégedetlenség a hideg beköszöntével tovább nő. A jövőben várható hogy a ballibek letagadják politikai hovatartozásukat?Vagy "kilibbannak" az eddigi meggyőzödésükből és végre normális jobboldali emberek lesznek?
Szóval akkor itt meg a fideszbirkák tagadják le a hovatartozásukat?
2022. szept. 24. 12:48
5/11 anonim válasza:
Nincsenek balosok. Legalábbis elenyésző a hányaduk.
Nemzeti konzervatív jobb közép van és a egy globalista szélső jobb
Kár balosoknak hazudni őket! Ezt már egyre kevesebben hiszik el
2022. szept. 24. 12:57
6/11 anonim válasza:
Én ébren vagyok és világosan látom, hogy az energia válságot az Európai Unió okozta a szankciókkal amit Orbán Viktor itthon tovább súlyosbított a kormányzásával amit lopás alapon végez. Továbbá az élelmiszerválságit az országunkban azt teljes egészében az Orbán kormány okozza szintén a lopás alapú forintgyengítő kormányzásával. Eléggé ébren vagyok?
2022. szept. 24. 13:03
7/11 anonim válasza:
6.
Ezek igazak!
2022. szept. 24. 13:41
8/11 anonim válasza:
6. 7. Pacsi! Én is így látom, jó hogy vannak már páran az elfogulatlanul, kritikusan gondolkodni képes emberek!
2022. szept. 24. 14:47
9/11 anonim válasza:
A balosoknak már csak a kemény magjuk van, akik nem győzhetők meg sehogy sem. Ők rendszerkritikusan gondolkodnak, és ez nem is fog megváltozni.
2022. szept. 24. 16:49
10/11 anonim válasza:
“ A balosoknak már csak a kemény magjuk van, akik nem győzhetők meg sehogy sem. Ők rendszerkritikusan gondolkodnak, és ez nem is fog megváltozni.
Így van, ezért nyer a Komcsi állampárt 12 éve 2/3.-al ezek 2060.-ig terveznek.
Még szerencse hogy angolt tanulok, így remélhetőleg hamar le tudok lépni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!