Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz hogy a tökömbe...

A fidesz hogy a tökömbe tudott nyerni?

Figyelt kérdés
Mármint választás előtt az ember igyekszik tájékozódni a pártokról, azok ideológiájáról, programokról. A fidesznek programja se volt, teljesen populista ideológia felé mozdult el, ráadásul kizárólag mocskolódott a kampányban. Hogy tudott mégis nyerni?

2022. szept. 24. 09:51
1 2 3
 21/27 Drakula ***** válasza:
78%

Szerintem azért mert látják hogy az ellenzék is anyit is olyat kamuzik mint a fidesz, is ha lehetöségük van rá akkor ugyan ugy lopnak mint a fidesz.

Nézd meg karácsonyt, hatalomra került azt egy posztra hátom ebert jelölt akiknek rögtön megemelte a fizetését. Ez tipikus politikus lopás, amilyet a fidesz csinál.

Ha az ellenzék több lesz egy liberális váltózatánál a fidesznél, akkor talán nyernének.

2022. szept. 24. 12:05
 22/27 anonim ***** válasza:
82%
A propaganda ereje.
2022. szept. 24. 12:13
 23/27 anonim ***** válasza:
28%

Jól le lettem pontozva, ma 11:32 és ma 11:40 vagyok, pedig igazat írtam, tán ez fáj valakiknek?

Az egy dolog, hogy az ellenzékiek lenézik az ostoba Fideszeseket, de az egy másik hogy még a saját választott pártjuk is lenézi őket. A Fidesz kommunikációjával belátta, hogy a szavazóiknak nem kell kritikusan szemlélni a világot és emellé pluszban gyűlölködnek is. Ilyen szöveggel, hogy Magyrország előre megy nem hátra, a segg hülyéket célozzák meg, meg ilyen volt a STOP Gyurcsány, STOP Karácsony is, csak az még gyűlölködik is emellé. A Fidesz az ostobákra hat a kommunikációjával és emellé gyűlölködik, igazából maguk mondják ki, hogy a hülyék pártja.

12 év 2/3 os kormányzása után nem azzal kampányolnak, hogy nézd, mi fejlesztettük az országot, hanem fúúj Gyurcsány, fúúj MZP! Tiszta szégyen, hogy ez folyik itt Magyarországon. Meg persze az is igaz, hogy a 12 év alatt nem fejlődtünk, annyit amennyit kéne.

2022. szept. 24. 15:22
 24/27 anonim ***** válasza:
34%

"Szerintem azért mert látják hogy az ellenzék is anyit is olyat kamuzik mint a fidesz, is ha lehetöségük van rá akkor ugyan ugy lopnak mint a fidesz.

Nézd meg karácsonyt, hatalomra került azt egy posztra hátom ebert jelölt akiknek rögtön megemelte a fizetését. Ez tipikus politikus lopás, amilyet a fidesz csinál.

Ha az ellenzék több lesz egy liberális váltózatánál a fidesznél, akkor talán nyernének."

Dehogy nyernének, a népnek a Fidesz kell. Eleve most is többek annál, és lám nem nyertek így se. Annyit amennyit a Fidesz lopott, annyit ők biztos nem loptak volna, legalábbis eléggé valószínű. Ezt úgy sem tudjuk meg soha, mert a népnek ostoba módon a korrupt, hazug, megszorító párt kell, azaz a Fidesz. A kérdésre meg az a válasz, hogy a magyar egy ostoba nép és ez is elég neki. Mit vársz kérdező, mivel lehet ebben az országban nyerni? Választás előtt grafikonok elemzésével? Ahhoz túl hülye ez az ország.

2022. szept. 24. 15:27
 25/27 Drakula ***** válasza:
46%

"Annyit amennyit a Fidesz lopott, annyit ők biztos nem loptak volna, legalábbis eléggé valószínű."

Hát amig a hatalmukat meg szilárditják, addig tényleg csak kisebbeket lopnának, de mi után majd a TV-re is rá teszik a kezüket, lesz Fekete András villa, Jakab part, meg mi egymás.

2022. szept. 24. 15:30
 26/27 anonim ***** válasza:
82%
Az ellenzéki oldalról már évek óta hallottam, hogy csatlakoznának az Eu ügyészséghez, amire a Fidesz még akkor sem képes, amikor kimondta rólunk az Eu, hogy nem vagyunk demokrácia. A Fidesznek érdekes módon először akkor lett ilyen fontos a korrupció elleni védelem, amikor pénzt akarnak az Eu tól. Az ellenzéktől hamarabb hallottam ilyen ötletet. Ráadásul én azt sem nézem ki a mai ellenzékből, hogy ekkora maffiahálózatot hozna létre, mint a Fidesz. Szerintem az ellenzék nem lett volna ilyen korrupt, a jövő majd kiderül de remélem, hogy a FIdesz olyan korrupt marad mint volt és idővel megkapja a magáét.
2022. szept. 24. 20:18
 27/27 Drakula ***** válasza:
56%

"Ráadásul én azt sem nézem ki a mai ellenzékből, hogy ekkora maffiahálózatot hozna létre, mint a Fidesz."

Amikor a Fidesz nem volt hatalmon, belölük se nézted ki volna. Ők voltak a fiatal forradalmárok, akik leváltották a korrupt öregeket. A nevük is azt jelenti hogy Fiatal Demokraták Szövetsége, azaz Fidesz.

Azt ez lett.

De reménykedni szabad, szerintem is van valahol az ellenzékiek közt egy jó csapat, csak nem tudom meg mondani melyik.

2022. szept. 24. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!