A Soros konferencián elmondták, hogy „hülye, ignoráns társadalom” él Magyarországon. Az ellenzékiek miért nem zárkóztak el ettől? Hiszen ezek az emberek szavazták meg őket is.
most egy „hülye, ignoráns társadalom” él Magyarországon. jelentette ki Charles Gati politológus a Közép-Európai Egyetem (CEU) által szervezett Budapest Fórum nevű rendezvényen.
Az ellenzékiek akiket ezek a szavazók juttatták pénzhez, képviselőnek, pártujukat pénzhez miért nem tiltakoztak? Határolódtak el az elhangzottaktól? [link]
Miért, ti nem tartjátok furcsának, hogy minden új készítésű filmben kötelező lennie legalább egy (bár inkább több) LMBTQ szereplőnek?
Ne mondjátok, hogy ezt még nem vettétek észre!
#44 ugyanolyan röhejes fanatikus baromság, mint a fideszesek mélymagyarkodása, nemzethyeskedése, és főleg az ahogy a szeretet számonkérve habzó szájjal gyűlölködnek kádár nénijei ha az orbáni pártállamra rosszat szólsz.
Sok beteg ember, akár woke, akár ál-kerszténykedő, akár ál-pozitívkodó.
Én "lipsyként" a woke-okat is gúnyolom, az 124353 féle agybaj nemet is, és az affektáló búzákat, divatleszbiket, és hasonlóan ugyanez az összes hozzám hasonló "lipsy"-nél...
#46 de eléggé képesek vagyunk a toleranciára, mivel ezeken is csak gúnyolódunk, nem akarjuk eltüntetni őket, az ésszerűség határain belül pedig nincsen semmi gond velük.
Ellentétben veletek, akik szerint "ahol nem vagyunk mi ott az ellenség" és ezeket el is akarjátok tüntetni, egy rosszindulatú tumorként, ahogy viselkedtek.
Hú, de zavarosan fogalmazol. Mondjuk, arról fogalmad sem lehet, én milyen vagyok, szóval, nem csoda, ha tévesen ítélsz.
Én pl. nem gúnyolok senkit. Eltüntetni sem akarok. Élni és élni hagyni. Ez egy jó filozófia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!