Kérdem én, miért fizetem a TB-t, ha már a háziorvos is azt mondja menjek magánba, mert amúgy 3 hónap a várakozási idő...??
Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 11:10
31/44 anonim válasza:
30-as szar Neked ha így érzed magad :)) részvétem
32/44 anonim válasza:
27. Te sem vagy tisztában azzal, hogy mi ment a szavazófülkékben! Kár így tudálékoskodni! Nézz utána, látsz majd csodát!
33/44 anonim válasza:
Igen, teljesen hihető, hogy "mik mentek" a szavazófülkékben, és azt egy indexes, 444-es, telexes, népszavás, rtl-es sem tudta alátámasztani konkrét bizonyítékokkal.
Volt 1-2 zsákfaluból hír krumpliról meg tököm tudja miről, de itt be is zárult a kör.
Nehezen hihető, hogy ha lett volna bármi konkrétum, arra nem csap le a ballib média.
34/44 anonim válasza:
35/44 anonim válasza:
Ezt töltsétek le, a bejelentéshez:
De többéves nemfizetés esetén én inkább bemennék egy kormányablakba, vagy NAV-kirendeltségre - és ott segítenek.
37/44 anonim válasza:
33. Csak egy dolog, amit a kedvelt kormányod tett legálissá:lehetett fotót készíteni a kitöltött szavazó lapról! Ez elmond sokmindent. Persze, neked ugye semmit nem bizonyít?
38/44 anonim válasza:
Hú, ez tényleg nagyon komoly dolog!!! 😱😱😱😱
39/44 anonim válasza:
#38 Igen, mivel így utólag bizonyítható egy kormányközeli verőember számára, hogy jó helyre tetted az x-et, amiért aztán cserébe kaphatsz némi pénzt, vagy közmunkát, esetleg elkerülheted a verést. Üdv vidéken és a roma nyomortelepeken. :)
40/44 anonim válasza:
Komoly kérdés: A fideszesek milyen mentális betegség(ek)ben szenvednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!