Kérdem én, miért fizetem a TB-t, ha már a háziorvos is azt mondja menjek magánba, mert amúgy 3 hónap a várakozási idő...??
Szemetek ki van lipva, es meg ez se eleg?
Akkor turj!
Amúgy igen, szívesen kifizetnék 300ft vizitdíjat normális ellátásért. De a fogyatékos fidernyákok inkább megdöglenek vagy 20 ezret fizetnek magánba.
Mondjuk a logika sose volt az erősségük, meg a matek se.
Érdekes, az emberek többsége mégis jobban él, mint 12 éve, mint ahogy a szavazás is bizonyítja.
Az, hogy pár gyakori kérdésekes nyomi nem, az már nem a többség bűne. Járulékos veszteség vagyok.
Gyerekek, 2 napja megalakult az egész EU legütőképesebb árnyékkormánya.
Mostmár csak lesz változás nem?
Emlékeztek ugye, amikor ők voltak, akkor legalább egyből meggyógyítottak mindenkit. És mivel mindenki tele volt pénzzel, be lehetett vinni a kórházi széfbe. Köszönjük Horváth Ági.
"Előre megyünk, nem hátra!"
Csak az a baj, hogy a szakadék szélén állunk!
"az emberek többsége mégis jobban él"
A jobban élnek, az életminőségnek, az is része, hogy mennyi idő alatt kerül valaki orvos elé, ha fizeti a TB-t. Eszerint nem élünk jobban.
Akkor gondolom a szavazófülkében hangot is adtak volna ennek, nem?
Megint logikai bukfencben vagytok.
A sok hülye azt hiszi hogy 12 év törvénymódosítás után, a tizennemtudom hányadik ALAPTÖRVÉNY módosítás után, a média 90%-os uralma és propaganda terjesztésére való használat után, az emberek megvesztegetése és krumplival való lefizetése után...
...ez egy tisztességes szavazás volt. Ebből is látszik hogy a magyarok még mindig tudatlan jobbágyok szinztjén vannak, ami kb csak egy lépésre van az afrikai törzsi berendezkedéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!