Titeket nem zavar, hogy mindenki csak a tanárok fizetésemeléséről beszél?
Én meg elvégeztem az egyetemet és nem tudok a szakmámban dolgozni, mert nincs fideszes haver, hogy betoljanak valahova, ahogy a legtöbb szaktársamat. Uram-bátyám rendszer van még mindig és ez nem lesz jobb.
Az oktatás meg az egészségügy meg több mint 30 éve hanyatlik.
11#
Ez csak kifogás,hogy nincs protekciód.
Ha valakinek értéktelen diplomája van, de mellette beszél nyelvet rendesen, akkor tud dolgozni SSC-nél.
Másrészt, lehet nem filozófia vagy gender szakon kellett volna végezni.
"Önkormányzatnál kvázi titkárnői/asszisztensi munka folyik, ami egy érettségivel elvégezhető."
Nem az önkormányzatra gondoltam. Minisztériumi háttérintézményben dolgozom.
Egyébként a NAV-nál is csak gondolod, hogy olyan jó. Több olyat ismerek, hogy átmentek inkább a versenyszférába, mert ugyanazért jóval többet keresnek.
Aki nem hülye, az látja, mi van az országban. Az állam le se szarja a dolgozóit, már bocsánat, aztán nem is érti, hogy miért nem akar senki pedagógus, rendőr, csinovnyik stb. lenni. Meg kéne fizetni talán, meg okosabban szervezni a munkát (dolgoztam okmányirodában, életemben annyit nem unatkoztam még... teljesen felesleges volt engem alkalmazni, mégis felvettek, szóval na, ezeket kéne optimalizálni például, s máris meg lehetne fizetni azokat, akik valóban fontos munkát végeznek).
Sajnálom magunkat, az összes közalkalmazottat, hogy a hátunkon visszük az országot kb. és a társadalomtól sokszor csak azt kapjuk, hogy a szemünkbe köpnek, had' legyen még szarabb ez az egész, amit Magyarországnak nevezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!