Miért lett divat sajnálni a pedagógusokat?
Értem, h kevés pénzt pénzt keresnek. De amíg ők nem nyitják ki a szájukat engem speciel hidegen hagy.
Ott voltak a katások, ők azonnal kifejezték a nem tetszésüket mikor élvezték az 50 ezres Katát. Velük voltam teljesen.
Ezzel a szemben a tanárok csak ülnek csendben és néznek ki a fejükből.
Egyrészt mi az, hogy nem csinálnak semmit? 15 éve tüntetnek.
Igen, az tény, hogy nem túl vad a tüntetésük. Deeeee egyébként most ez a baj, ha meg törnének-zúznának az lenne a baj.
Azért azt is vedd figyelemb,e hogy konkrétan megtiltották nekik a sztrájkot, a munkávallalók egyetlen fegyverét. És ugye volt már hír arról is, hogy aki ennek ellenére sztrájkolt (azaz mostmár polgári engedetlenkedett) azt ki is rúgták.
De igazából ez nem a pénzről szól, hanem az oktatás helyzetéről. Szarban van az oktatás. nagyon nagy szarban. És igen, az egiyk megoldás az lenne, ha drasztikusan emelnének a pedagógusok bérén, ezáltal bevonzanának utánpótlást.
De ehlyett a kormány egyre lejjebb teszi a lécet, hogy ki lehet tanár. Lassan ott tartunk, hogy a felsőbbévesek fogják tanítani az alsóbbéveseket...
És nem divat az oktatásért aggódni. Egyszerűen minden épeszű ember, aki élhető és minőségi jövőt szeretne, az aggódik az oktatásért.
SŐT, mindneki aki gyereket tervez és szeretne a gyerekének jó jövőt. Onthatja magából az állam a kedvezményes hiteleket, de amíg nem ad élhető jövőképet a fiataloknak - márpedig nemigazán ad - addig nem fog érdemben emelkedni a születések száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!