Mit szóltok, hogy a Mi Hazánk ismét hazudott?
Újabb összeesküvés-elméletekkel próbálnak szimpatizánsokat gyűjteni:
Már nem először csinálják ezt, sokan pedig vevők is rá. Erre számíthatunk a továbbiakban is tőlük?
#10: A baloldalon is biztos hazudnak, viszont nem akarok ebből a kérdésből jobb-baloldali harcot csinálni.
Ez nem felmérés közlése, hanem félrevezetés (hogy szándékos vagy sem, azt mindenki döntse el maga).
Aranyos vagy kérdező,
mindenképpen rá akarod kenni a Mi Hazánkra, hogy szándékosan félre akarta vezetni az embereket, úgy hogy találtál egyetlen egy! ilyen bejegyzést a Mi Hazánk részéről, miközben a bal/liberális pártok közösségi oldalain napi szinten csúsztatnak még ennél is jobban, így ott már jóval erősebben merül fel a szándékos félrevezetés lehetősége a véletlen félreértelmezéshez képest...
#13: Nem akarok semmit senkire rákenni, egyszerűen csak nagyon károsnak tartom, amikor egy ilyen bejegyzéssel, ilyen témában így próbál valaki szimpatizánsokat szerezni. Értem, hogy politika és hogy így lehet embereket megszólítani, de mindennek van egy határa szerintem.
Beszélhetünk a baloldali vagy liberális pártok közösségi oldalain megjelenő csúsztatásokról is, ilyen is van bőven.
16
Jó lenne megérteni hogy fel mer valaki lépni valami ellen, jelen esetben nem a melegek, hanem túltolt, sokak szerint káros (szerintem is) lmbtq propaganda ellen ,attól meg nem utálja az ember emiatt a melegeket.
Persze az ,hogy nálatok ez rögtön valamilyen fob,vagy egyensesn náci dolog,az sokat elmond a baloldali ideológia betegégéről..
Sokkal gyülölködöbbek vagytok mint a Mi Hazánk.
Amúgy meleg büszkeség napja(csak tudnám hogy miért büszkeség) meg lett tartva ,ettől még.
Sőt,Belgrádban a tiltás ellenére ,rendeletet lesz@rva is részben meg lett tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!