Miért utálják ilyen sokan a Mi Hazánk Mozgalmat?
Én csak a saját szempontomat tudom leírni: Az utálat az nem igaz, csak sosem szavaznék rájuk. Ahonnan jöttek, azt nem szeretem. Toroczkairól 2006-ban hallottam először, mint az MTV-székház felgyújtásának egyik vezetője. 2006-ban kiszivárgott egy beszéd, ahol Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a párttársainak arról beszél, hogy végighazudták és csalták a kormányzást, és valamit már tenni kéne (hogy milyen stílusban beszélt, az még "viccesebbé" tette a beszédet, de nem a stílus a lényeg, hanem a tartalom). Én is fel voltam háborodva, és én is voltam kormányellenes tüntetésen. Viszont az MTV székházának lángolása nekem sok volt. Ez egyszerűen nem a nagyon nekem való közeg, amit ők képviselnek.
Ez az egyik. A másik pedig hogy én az EU-párti vagyok. Sok hibája van az EU-nak (bürokratikus működés, liberális hülyeségek, stb.), de nem véletlen, hogy a régióban az EU-ba kívánkozik mindenki, aki még nem tag. Magyarország EU nélkül nem Svájc vagy Norvégia lenne, hanem mondjuk Bosznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!