Egy ilyen magyar jövő tetszene vagy nem? Miért? Mit gondolsz róla?
2032-őt írunk. Magyarország kilépett az EU-ból, de sokkal szorosabbra fűzte a kötelékeit a NATO-val és gazdasági kapcsolatait az USÁ-val.
Az Amerikai Légierő kiépített egy új állandó bázist Pápán, és egy, a NORAD Cheyenne-hegyi bázisára hasonló földalatti létesítményt a Bükkben. Rengeteg új munkalehetőség és amerikai tőke áramlott az országba, és a Magyar Honvédség népszerűbb és színvonalasabb mint valaha.
Drámaian megváltoztak az erőviszonyok mióta Ukrajnából sikerült kivágni az oroszokat, Putyint egy ultra-nacionalista tömeg felakasztotta, majd Oroszország gazdasága csak amerikai segítséggel tudott talpraállni, és az orosz nép elkerülni az éhhalált, valamint mióta Kína gazdasága válságba került.
Magyarországot még mindig a Fidesz vezeti, de már nem Orbán az elnök, hanem Hende Csaba.
A Forint új szárnyra kapott azáltal, hogy rögzítették, 100 Forint = 1 dollár, a Fillért is visszahozták.
Magyarországon teljes szólásszabadság lett, nincs polkorrektség és SJW-k, valamint amerikai fegyvertartási törvények lettek.
"Magyarországon teljes szólásszabadság lett, nincs polkorrektség és SJW-k, valamint amerikai fegyvertartási törvények lettek"
Ha csak ennyi valósulna meg mindebből, engem már meggyőztél.
Amúgy minden másra, árfolyamok, meg miniszterelnökök, meg mindenféle b-ziságok, magasról sz-rok, nem várom és soha nem is vártam a politikától meg államtól, hogy elintézze nekem a jólétet, azt megoldottam magamnak.
Ha a szabadságot megkapom, a fegyvertartási joggal együtt, annál több már nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!