Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy ilyen magyar jövő tetszene...

Egy ilyen magyar jövő tetszene vagy nem? Miért? Mit gondolsz róla?

Figyelt kérdés

2032-őt írunk. Magyarország kilépett az EU-ból, de sokkal szorosabbra fűzte a kötelékeit a NATO-val és gazdasági kapcsolatait az USÁ-val.

Az Amerikai Légierő kiépített egy új állandó bázist Pápán, és egy, a NORAD Cheyenne-hegyi bázisára hasonló földalatti létesítményt a Bükkben. Rengeteg új munkalehetőség és amerikai tőke áramlott az országba, és a Magyar Honvédség népszerűbb és színvonalasabb mint valaha.

Drámaian megváltoztak az erőviszonyok mióta Ukrajnából sikerült kivágni az oroszokat, Putyint egy ultra-nacionalista tömeg felakasztotta, majd Oroszország gazdasága csak amerikai segítséggel tudott talpraállni, és az orosz nép elkerülni az éhhalált, valamint mióta Kína gazdasága válságba került.

Magyarországot még mindig a Fidesz vezeti, de már nem Orbán az elnök, hanem Hende Csaba.

A Forint új szárnyra kapott azáltal, hogy rögzítették, 100 Forint = 1 dollár, a Fillért is visszahozták.

Magyarországon teljes szólásszabadság lett, nincs polkorrektség és SJW-k, valamint amerikai fegyvertartási törvények lettek.

2022. szept. 19. 12:49
A kérdező szavazást indított:
Tetszene
Nem
19 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Van Wartburg amiből őrjöng a zene? Csak akkor szavazok a "Tetszene" verzióra.
2022. szept. 19. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Ez soha nem fog bekövetkezni, ugye tudod?
2022. szept. 19. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Se Wartburg se pálesz?!
2022. szept. 19. 13:21
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Dodge és Whisky
2022. szept. 19. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:

"Magyarországon teljes szólásszabadság lett, nincs polkorrektség és SJW-k, valamint amerikai fegyvertartási törvények lettek"

Ha csak ennyi valósulna meg mindebből, engem már meggyőztél.

Amúgy minden másra, árfolyamok, meg miniszterelnökök, meg mindenféle b-ziságok, magasról sz-rok, nem várom és soha nem is vártam a politikától meg államtól, hogy elintézze nekem a jólétet, azt megoldottam magamnak.

Ha a szabadságot megkapom, a fegyvertartási joggal együtt, annál több már nekem nem kell.

2022. szept. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!