Ha lehetőséged lenne 5 percig beszélgetni négyszemközt Orbánnal mit kérdeznél tőle? Mit mondanál neki?
Én csak egyet kérek, hogy ezt az 5 perces négyszemközti "beszélgetést" egy bezárt, ablaktalan, zajszigetelt szobában ejtsük meg.
Hogy mit ten.. öö, beszélgetnék vele, az maradjon a mi titkunk :D
Ez eléggé bonyolult és 5 perc nem is nagyon lenne elég. Rákérdeznék, hogy mit szól a forint árfolyamához és m,egmutatnám neki azt, amit 2010 előtt mondott a forintról. Ez csak egy példa. Másik példa, hogy rákérdeznék a korrupcióra. Rengeteg téma van amiről érdekelne hogy mit mond, de úgy sem valószínű, hogy szóba állna velem.
Itt nyilván olyan témákról lenne szó, amik terén vitathatatlanul szar a gazdaságunk és fontos témák. Persze nincsenek illúzióim, a Fidesz direkt csinálja ezeket de érdekelne a bűnszervezet vezetőjének a véleménye minderről, aki az ellenkezőjére esküdött fel.
Minek kérdeznék bármit is, semmi értelme.
Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.
Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát:
- Nem talált áldozatokat?
- De, találtam.
- És hol vannak?
- Hát, eltemettem őket.
- Az összes politikus meghalt?
- Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem...
Megkérném, hogy nézzen a szemembe és mondja, hogy "magyarország előre megy, nem hátra" és hogy "célunk a magyar családok védelme" és figyelném, hogy vajon elröhögi-e magát.
Bár nem tudom, melyik lenne a szomorúbb, ha tényleg röhögne, vagy ha ő amúgy ezt véresen komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!